TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

А1 On - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. – Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

(ИЗБОР) Албански медиуми: Демонтирани 155 камери низ Тирана, уапсени 37 лица за незаконско поставување камери, во ...

CivilMedia - 31.01.2023

Албанските медиуми известуваат дека во рамки на операцијата „Фијет“ („Нитки“), во Тирана се демонтирани 155 камери , а уапсени се 37 лица што ги поставиле камерите спротивно од законите, во Приштина во амбасадата на САД денеска се одржува состанок ...

(ИЗБОР) Албански медиуми: Демонтирани 155 камери низ Тирана, уапсени 37 лица за незаконско поставување камери, во ...

Frontline - 31.01.2023

Албанските медиуми известуваат дека во рамки на операцијата „Фијет“ („Нитки“), во Тирана се демонтирани 155 камери , а уапсени се 37 лица што ги поставиле камерите спротивно од законите, во Приштина во амбасадата на САД денеска се одржува состанок ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

Н.Македонија - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. – Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

Курир - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. – Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

Факултети - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. - Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

Либертас - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. – Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

Р.С.Европа - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. „Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

КАЈ НАС НЕ СМЕ НАПРЕДНАЛЕ ТОЛКУ КОН ЕУ Со милион камери криминалците во Албанија го следат движењето на полицијата

+инфо - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата, јави МИА. – Во рамки на акцијата „Криминални нишки”, полицијата во Тирана до сега демонтира и ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за следење на полицијата

Нетпрес - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. – Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

Албанските криминалци поставиле камери на јавни места и преку нив ја следеле полицијата

Слободен Печат - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. Акцијата за демонтирање на камери продолжува и во другите области на земјата и ќе бидат ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

365 - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. „Во рамки на акцијата ‘Криминални нишки’, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

Опсервер - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. – Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

Во Центар - 31.01.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. – Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

Во Албанија се демонтираат камери поставени од криминалци за ја следат полицијата

MakPress - 01.02.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. – Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...

Криминалци тајно поставиле милион камери во Албанија за да ја следат полицијата, во тек е демонтирање на камерите

Frontline - 01.02.2023

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. „Во рамки на акцијата „Криминални нишки“, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 ...