TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пристигнува редизајниран Google News таб

USB - 12.07.2019

Google наскоро ќе го објави освежениот News таб, кој приоритет им дава на огласувачите, а не на насловните вести. Компанијата во твит го објави прегледот на редизајнираната секција за вести на десктоп верзијата на својот пребарувач, која на ...

Пристигнува редизајниран Google News tab

Денар - 12.07.2019

Google наскоро ќе го објави освежениот News tab, кој дава приоритет на реклами а не на насловни вести. Компанијата во твит објави и преглед на редизајнираниот дел за вести на десктоп верзијата на нејзиниот прелистувач, кој на корисниците ќе им биде ...

Пристигнува редизајниран Google News tab

Локално - 12.07.2019

Google наскоро ќе го објави освежениот News tab, кој дава приоритет на реклами а не на насловни вести. Компанијата во твит објави и преглед на редизајнираниот дел за вести на десктоп верзијата на нејзиниот прелистувач, кој на корисниците ќе им биде ...