TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Карпентер: Русија ја гледа СПЦ како средство за промовирање на своите интереси во регионот

А1 On - 14.02.2020

Ситуацијата во Црна Гора, по усвојувањето на Законот за слобода на религијата, стана дел од пропагандата и кампањата на дезинформации која ја води Русија, изјави поранешен службеник на Пентагон и актуелен директор на Центарот Пен Бајден, Мајкл ...

Карпентер: Законот за слобода на религиите ги продлабочува поделбите во Црна Гора

Локално - 14.02.2020

Ситуацијата во Црна Гора, по усвојувањето на Законот за слобода на религиите, стана дел од кампањата за пропаганда и дезинформација што ја води Русија, рече Мајкл Карпентер, поранешен службеник во Пентагон и сегашен директор на центарот Пен Бајден, ...

Карпентер: Русија ја гледа СПЦ како средство за промовирање на своите интереси во регионот

Опсервер - 14.02.2020

– Ситуацијата во Црна Гора, по усвојувањето на Законот за слобода на религијата, стана дел од пропагандата и кампањата на дезинформации која ја води Русија, изјави поранешен службеник на Пентагон и актуелен директор на Центарот Пен Бајден, Мајкл ...

Карпентер: Русија ја гледа СПЦ како средство за промовирање на своите интереси во регионот

MakPress - 14.02.2020

Ситуацијата во Црна Гора, по усвојувањето на Законот за слобода на религијата, стана дел од пропагандата и кампањата на дезинформации која ја води Русија, изјави поранешен службеник на Пентагон и актуелен директор на Центарот Пен Бајден, Мајкл ...

Карпентер: Русија ја гледа СПЦ како средство за промовирање на своите интереси во регионот

Либертас - 14.02.2020

Ситуацијата во Црна Гора, по усвојувањето на Законот за слобода на религијата, стана дел од пропагандата и кампањата на дезинформации која ја води Русија, изјави поранешен службеник на Пентагон и актуелен директор на Центарот Пен Бајден, Мајкл ...

Карпентер: Русија ја гледа СПЦ како средство за промовирање на своите интереси во регионот

24Инфо - 14.02.2020

Ситуацијата во Црна Гора, по усвојувањето на Законот за слобода на религијата, стана дел од пропагандата и кампањата на дезинформации која ја води Русија, изјави поранешен службеник на Пентагон и актуелен директор на Центарот Пен Бајден, Мајкл ...

Карпентер: Русија ја гледа СПЦ како средство за промовирање на своите интереси во регионот

Нетпрес - 14.02.2020

Ситуацијата во Црна Гора, по усвојувањето на Законот за слобода на религијата, стана дел од пропагандата и кампањата на дезинформации која ја води Русија, изјави поранешен службеник на Пентагон и актуелен директор на Центарот Пен Бајден, Мајкл ...