TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Статистика: Среде пандемија зголемен бројот на милионери

Слободен Печат - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Среде пандемија зголемен бројот на милионери

Курир - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

САД во водство: Среде пандемија зголемен е бројот на милионери

+инфо - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Статистика: Среде пандемија зголемен бројот на милионери

Бизнис Вести - 01.08.2021

Вашингтон, 1 август 2021 (МИА) – Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет.

Повеќе од 5,2 милиони луѓе се приклучија на клубот на милионери среде пандемија

Lider - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Повеќе милионери во време на пандемија

Нова ТВ - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Среде пандемија 5,2 милиони луѓе станале милионери, една третина од нив се од САД

Денешен - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Среде пандемија зголемен бројот на милионери

Press24 - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Статистика: Среде пандемија зголемен бројот на милионери

Независен - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Статистика: Среде пандемија зголемен бројот на милионери

Опсервер - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Среде пандемија зголемен бројот на милионери

Zoom - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Статистика: Среде пандемија зголемен бројот на милионери

ТВ21 - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Статистика: Среде пандемија зголемен бројот на милионери

Либертас - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...

Среде пандемија зголемен бројот на милионери

Frontline - 01.08.2021

Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет. Според податоците обезбедени од BlockArabia.com, повеќе од 5,2 милиони луѓе се ...