TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министерство за култура: Комисиите ќе ги ревидираат одлуките

+инфо - 14.02.2018

Техничките пропусти ќе бидат коригирани веднаш, а дел од другите приговори преку жалбената постапка, соопшти Министерството за култура. Сметаме дека комисиите си ја завршија добро нивната работа во процесот на одлучување, со оглед на сите ...

Министерството за култура ќе реагира за релевантните укажувања во врска со субвенциите

Слободен Печат - 14.02.2018

Сметаме дека комисиите си ја завршија добро нивната работа во процесот на одлучување, со оглед на сите ограничувачки околности, но ги прифаќаме забелешките на јавноста. Комисиите ќе ги ревидираат нивните одлуки во однос на најрелевантите укажувања.

Министерство за култура: Комисиите ќе ги ревидираат одлуките за најрелевантите укажувања

Либертас - 14.02.2018

Сметаме дека комисиите си ја завршија добро нивната работа во процесот на одлучување, со оглед на сите ограничувачки околности, но ги прифаќаме забелешките на јавноста. Комисиите ќе ги ревидираат нивните одлуки во однос на најрелевантите укажувања.

Министерство за култура ретерира, Комисиите ќе ги ревидираат одлуките

Република - 14.02.2018

Министерството за култура смета дека дека комисиите си ја завршија добро нивната работа во процесот на одлучување, со оглед на сите ограничувачки околности, но од Министерството ги прифаќаат забелешките на јавноста.

Министерство за култура: Техничките пропусти ќе бидат коригирани веднаш, а дел од другите приговори преку жалбената ...

Канал 77 - 14.02.2018

По бројните реакции во јавноста за Годишната програмаза 2018 година, Министерството за култура излезе со став дека комисиите добро си ја завршила својата работа во процесот на одлучување. Техничките пропусти ќе бидат коригирани веднаш, а дел од ...

Министерство за култура: Ќе се ревидираат одлуките за најрелевантите забелешки

Скопје инфо - 14.02.2018

Сметаме дека комисиите си ја завршија добро нивната работа во процесот на одлучување, со оглед на сите ограничувачки околности, но ги прифаќаме забелешките на јавноста. Комисиите ќе ги ревидираат нивните одлуки во однос на најрелевантите укажувања.

Министерство за култура: Сите апликанти да поднесат приговори ако сметаат дека биле онеправдани

Press24 - 14.02.2018

Сметаме дека комисиите си ја завршија добро нивната работа во процесот на одлучување, со оглед на сите ограничувачки околности, но ги прифаќаме забелешките на јавноста. Комисиите ќе ги ревидираат нивните одлуки во однос на најрелевантите укажувања.