TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Родила петорка, па мажот ја напуштил: 5 години подоцна живее подобро од било кога (ФОТО)

Кумановски м. - 15.09.2021

До 2015 година, семејството на Оксана Кобелецкај и Сергеј Семенов не се разликувало од милиони други: мајка, татко и ќерка Алиса. Неколку години по раѓањето на нивната најстара ќерка, парот почнал да размислува за проширување на семејството.

Родила петторка, а потоа сопругот ја напуштил – Животната приказна на Оксана и донесе пари и популарност

ММС - 15.09.2021

До 2015 година, семејството на Оксана Кобелецкај и Сергеј Семенов не се разликуваше од милиони други: мајка, татко и ќерката Алиса. Неколку години по раѓањето на нивната најстара ќерка, парот почна да размислува за проширување на семејството.

(ФОТО) ЖИВОТОТ Е ЧУДО – ОКСАНА РОДИЛА ПЕТОРКА, А ТОГАШ ЈА НАПУШТИЛ СОПРУГОТ: 5 години подоцна, живее подобро од кога ...

Екран - 15.09.2021

Прочитајте ја приказната за една навистина силна жена До 2015 година, семејството на Оксана Кобелецкај и Сергеј Семенов не се разликувало од милиони други: мајка, татко и ќерка Алиса. Неколку години по раѓањето на нивната најстара ќерка, парот ...