TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Опсервер - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со КОВИД-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата на Ковид-19 ги зголеми сајбер-измамите на граѓаните и компаниите

Макфакс - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со Ковид-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Вечер - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со Ковид-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Независен - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со КОВИД-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Радио МОФ - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со КОВИД-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

24Инфо - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со КОВИД-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

USB - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со Ковид-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

MTM - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со Ковид-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Банкарство.мк - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со КОВИД-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Пари - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со КОВИД-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Smartportal - 24.11.2020

Граѓаните во земјава имаат можност сомнителните пораки испратени по е-пошта да ги пријават онлајн во Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти (MKD-CIRT) кој е дел од Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) „Бројот на лажни ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Вечер Прес - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со КОВИД-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Бизнис Вести - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со КОВИД-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...

Пандемијата со Ковид-19 ги зголеми сајбер измамите на граѓаните и компаниите

Во Центар - 24.11.2020

„Бројот на лажни веб-страници за онлајн шопинг и на измамнички трговци преку Интернет се зголеми за време на пандемијата со Ковид-19. Од копии на веб-страници на популарни брендови до лажни продавници кои никогаш не ја испорачуваат стоката, ...