TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со „Петре и волкот“ Филхармонија гостува во Прилеп

Вечер Прес - 16.09.2021

Оркестарот на Филхармонија в петок, 17 септември ќе гостува во Прилеп, каде што ќе ја изведе симфониската поема „Петре и волкот“ од Сергеј Прокофјев. Концертот наменет за најмладата публика ќе се одржи во Домот на култура „Марко Цепенков“ со почеток ...

НУЦК „Марко Цепенков“ – Прилеп: Симфониски концерт за деца „Петре и волкот“

Екран - 16.09.2021

На 17 септември 2021 /петок/ од 19.00 ч. во ЦК „Марко Цепенков“ ќе биде изведен симфонискиот концерт за деца „Петре и волкот“. Диригент е Борјан Цанев, наратор Мартин Јорданоски. Влезниците за концертот се бесплатни, а ќе можат да се подигаат во ...

За најмалите: Филхармонија гостува со „Петре и волкот“ во Прилеп

Fashionel - 16.09.2021

Оркестарот на Филхармонија в петок, на 17 септември ќе гостува во Прилеп, каде што ќе ја изведе симфонискат поема „Петре и волкот“ од Сергеј Прокофјев. Концертот наменет за најмладата публика ќе се одржи во Домот на култура „Марко Цепенков“ со ...

Филхармонија гостува со „Петре и волкот“ во Прилеп

Република - 15.09.2021

Оркестарот на Филхармонија в петок, на 17 септември ќе гостува во Прилеп, каде што ќе ја изведе симфонискат поема „Петре и волкот“ од Сергеј Прокофјев. Концертот наменет за најмладата публика ќе се одржи во Домот на култура „Марко Цепенков“ со ...

Филхармонија гостува со „Петре и волкот“ во Домот на културата во Прилеп

Радио МОФ - 15.09.2021

Оркестарот на Филхармонија в петок, на 17 септември ќе гостува во Прилеп, каде што ќе ја изведе симфонискат поема „Петре и волкот“ од Сергеј Прокофјев. Концертот наменет за најмладата публика ќе се одржи во Домот на култура „Марко Цепенков“ со ...

Филхармонијата гостува со „Петре и волкот“ во Прилеп

MTM - 15.09.2021

Оркестарот на Филхармонијата, в петок, 17 септември, ќе гостува во Прилеп, каде што ќе ја изведе симфониската поема „Петре и волкот“ од Сергеј Прокофјев. Концертот наменет за најмладата публика ќе се одржи во Домот на културата „Марко Цепенков“ со ...

Филхармонија во Прилеп со симфониската поема „Петре и волкот“

МКД - 15.09.2021

Оркестарот на Филхармонија в петок, 17 септември ќе гостува во Прилеп, каде што ќе ја изведе симфониската поема „Петре и волкот“ од Сергеј Прокофјев. Концертот наменет за најмладата публика ќе се одржи во Домот на култура „Марко Цепенков“ со почеток ...

Филхармонијата гостува со „Петре и волкот“ во Прилеп

Н.Македонија - 15.09.2021

Оркестарот на Филхармонијата, в петок, 17 септември, ќе гостува во Прилеп, каде што ќе ја изведе симфониската поема „Петре и волкот“ од Сергеј Прокофјев. Концертот наменет за најмладата публика ќе се одржи во Домот на културата „Марко Цепенков“ со ...

Филхармонија гостува со „Петре и волкот“ во Прилеп

Независен - 15.09.2021

Оркестарот на Филхармонија в петок, на 17 септември ќе гостува во Прилеп, каде што ќе ја изведе симфонискат поема „Петре и волкот“ од Сергеј Прокофјев. Концертот наменет за најмладата публика ќе се одржи во Домот на култура „Марко Цепенков“ со ...