TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја делови од Илинден, Гази Баба, Студеничани и од Чаир

Макфакс - 18.08.2018

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека во текот на денешниот ден поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат делови од општините Илинден и Гази Баба, а в понеделник ќе нема струја во делови од ...

Без струја делови од Илинден и Јурумлери

А1 On - 17.08.2018

Корисниците од објектите во околината на мотелот „Белви“ во општина Илинден денеска ќе бидат без електрична енергија од 7:30 до 10:30 часот. Од 11 до 17 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Јурумлери, општина Гази Баба и дел од ...

Делови од Илинден и Јурумлери утре без струја

Н.Македонија - 17.08.2018

Корисниците од објектите во околината на мотелот „Белви“ во општина Илинден утре ќе бидат без електрична енергија од 7:30 до 10:30 часот. Од 11 до 17 часот утре без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Јурумлери, општина Гази Баба и дел од ...

Без струја делови од Илинден и Јурумлери

Вечер - 18.08.2018

Корисниците од објектите во околината на мотелот „Белви“ во општина Илинден денеска ќе бидат без електрична енергија од 7:30 до 10:30 часот. Од 11 до 17 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Јурумлери, општина Гази Баба и дел од ...

Без струја делови од Илинден и Јурумлери

Локално - 18.08.2018

Корисниците од објектите во околината на мотелот „Белви“ во општина Илинден денеска ќе бидат без електрична енергија од 7:30 до 10:30 часот. Од 11 до 17 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Јурумлери, општина Гази Баба и дел од ...

Без струја делови од Илинден и Јурумлери

Курир - 18.08.2018

Корисниците од објектите во околината на мотелот „Белви“ во општина Илинден денеска ќе бидат без електрична енергија од 7:30 до 10:30 часот. Од 11 до 17 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Јурумлери, општина Гази Баба и дел од ...

Без струја делови од Илинден и Јурумлери

Канал5 - 18.08.2018

Корисниците од објектите во околината на мотелот „Белви“ во општина Илинден денеска ќе бидат без електрична енергија од 7:30 до 10:30 часот. Од 11 до 17 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Јурумлери, општина Гази Баба и дел од ...

Без струја делови од Илинден и Јурумлери

Република - 18.08.2018

Корисниците од објектите во околината на мотелот „Белви“ во општина Илинден денеска ќе бидат без електрична енергија од 7:30 до 10:30 часот. Од 11 до 17 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Јурумлери, општина Гази Баба и дел од ...