TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Радост е да се доживее неповторливата Јасмин Леви!

Умно - 11.04.2024

Љубов е зборот со кој може да се сублимира двочасовниот настап на единствената Јасмин Леви, синоќа во големата сала Македонската филхармонија во Скопје. Исполнето до речиси последно столче, уметницата која обединува многу култури во својата музика, ...

Јасмин Леви со изведба, која ја допира душата, ја маѓепса публиката на првиот концерт во Скопје

Нетпрес - 09.04.2024

Салата на Македонската филхармонија во неделата вечер одекна со магичните мелодии и заносниот вокал на Јасмин Леви, ѕвездата на светската музичка сцена. При нејзиниот прв настап во Македонија, под покровителство на телекомуникацискиот оператор МТЕЛ, ...

Јасмин Леви со изведба, која ја допира душата, ја маѓепса публиката на првиот концерт во Скопје

365 - 09.04.2024

Салата на Македонската филхармонија во неделата вечер одекна со магичните мелодии и заносниот вокал на Јасмин Леви, ѕвездата на светската музичка сцена. При нејзиниот прв настап во Македонија, под покровителство на телекомуникацискиот оператор МТЕЛ, ...

Јасмин Леви со изведба, која ја допира душата, ја маѓепса публиката на првиот концерт во Скопје

Пулс24 - 10.04.2024

Салата на Македонската филхармонија во неделата вечер одекна со магичните мелодии и заносниот вокал на Јасмин Леви, ѕвездата на светската музичка сцена. При нејзиниот прв настап во Македонија, под покровителство на телекомуникацискиот оператор МТЕЛ, ...