TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ноќта меѓу сабота и недела дел од Скопје ќе биде без вода, Сарај ќе се приклучува на градската мрежа

Сакам да кажам - 24.05.2024

В самота од 21 часот до пет часот в недела дел од Скопје ќе остане без вода. Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека ќе се врши зафат за приклучување на селата во Сарај на градскиот водовод, како и менување цевки на Водно.

Дел од Скопје утре ќе остане без вода

Слободен Печат - 24.05.2024

Дел од Скопје утревечер од 21 часот до пет часот в недела ќе остане без вода. Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека на градскиот водовод ќе се приклучуваат селата во Сарај, но и ќе се менуваат цевки на Водно.

Се обновува водоводната мрежа на две улици во Илинден и Марино

Слободен Печат - 23.05.2024

Општина Илинден со цел да обезбеди поквалитетни услуги, побезбедна и поздрава вода за пиење на граѓаните како и зголемување на капацитетот на водоснабдувањето, деновиве работи на обнова и модернизација на главната водоводна мрежа на улица 9 во ...

Модернизација на водоводната мрежа во општина Илинден

Макфакс - 23.05.2024

Локалната самоуправа и ЈКП „Водовод” – Илинден континуирано работи на одржување, подобрување и обнова на водоводната и канализационата мрежа на територија на општина Илинден, со цел задоволување на потребите на корисниците.

Модернизација на водоводната мрежа во општина Илинден

Опсервер - 23.05.2024

Локалната самоуправа и ЈКП „Водовод” – Илинден континуирано работи на одржување, подобрување и обнова на водоводната и канализационата мрежа на територија на општина Илинден, со цел задоволување на потребите на корисниците.

Модернизација на водоводната мрежа во општина Илинден

Press24 - 23.05.2024

Локалната самоуправа и ЈКП ,,Водовод” – Илинден континуирано работи на одржување, подобрување и обнова на водоводната и канализационата мрежа на територија на општина Илинден, со цел задоволување на потребите на корисниците.

Модернизација на водоводната мрежа во општина Илинден

Курир - 23.05.2024

Локалната самоуправа и ЈКП ,,Водовод” – Илинден континуирано работи на одржување, подобрување и обнова на водоводната и канализационата мрежа на територија на општина Илинден, со цел задоволување на потребите на корисниците.

Се модернизира водоводната мрежа во општина Илинден

Скопје инфо - 23.05.2024

Локалната самоуправа и ЈКП „Водовод“ – Илинден континуирано работи на одржување, подобрување и обнова на водоводната и канализациската мрежа на територијата на општина Илинден со цел задоволување на потребите на корисниците.

НЕКОЛКУ СКОПСКИ НАСЕЛБИ УТРЕ ЌЕ ИМААТ ПРЕКИН НА ВОДА Се врши технички зафат во Сарај

+инфо - 24.05.2024

Заради реализација на оваа реконструкција се очекува намалување на притисокот на водоснабдувањето за граѓаните во општина Сарај и дел од општина Ѓорче Петров, а прекин на на водоснабдувањето ќе имаат дел од жителите од реон Водно и Козле, Клиничкиот ...

Неколку скопски населби викендов со намалено водоснабдување

24 Вести - 24.05.2024

Поради зафат за приклучување на селата во Сарај на градскиот водовод, денеска се очекува намалување на притисокот на водоснабдувањето за жителите во општина Сарај и дел од општина Ѓорче Петров.

Утре од 21 часот до пет часот в недела дел од Скопје ќе остане без вода

Денешен - 24.05.2024

Утре од 21 часот до пет часот в недела дел од Скопје ќе остане без вода. Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека ќе се врши зафат за приклучување на селата во Сарај на градскиот водовод, како и менување цевки на Водно.