TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во спомен на Тоше, во понеделник крводарителска акција

Курир - 22.01.2021

И оваа година, по седумнаесети пат, Црвен крст на град Скопје и ООЦК Центар во соработка со ИТМ ќе ја организираат традиционалната крводарителската акција во спомен на роденденот на големиот хуманист и крводарител, Тоше Проески, кој за жал прерано ...

КРВОДАРИТЕЛ: Еден чекор повеќе кон заштитата на правата, односно бенефициите на крводарителите

Опсервер - 21.01.2021

Им се заблагодаруваме на за помошта при изработка на унифицирано барање за рефундација на противправно наплатени ...

Дваесет и пет крвни единици собрани во крводарителска акција во Кавадарци

Вечер Прес - 21.01.2021

Дваесет и пет крвни единици беа собрани во денешната крводарителска акција во салата на општинската зграда Кавадарци, во организација на кавадаречкиот Црвен крст, а ја реализираше екипа на Институт за трансфузиона медицина Скопје.

Традиционална крводарителска акција во чест на роденденот на Тоше Проески

еМагазин - 22.01.2021

И оваа година, по седумнаесети пат, Црвен крст на град Скопје и ООЦК Центар во соработка со ИТМ ќе ја организираат традиционалната крводарителската акција во спомен на роденденот на големиот хуманист и крводарител, , кој за жал прерано го загубивме, ...

Во спомен на Тоше, во понеделник крводарителска акција

Скопје инфо - 22.01.2021

И оваа година, по седумнаесети пат, Црвен крст на град Скопје и ООЦК Центар во соработка со ИТМ ќе ја организираат традиционалната крводарителската акција во спомен на роденденот на големиот хуманист и крводарител, Тоше Проески, кој за жал прерано ...