TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Работна посета на Никола Димитров на Париз

Press24 - 10.12.2018

Од 10 до 12 декември 2018 година, делегација на Република Македонија, предводена од ЗПВРМ и МВР Оливер Спасовски и МНР Никола Димитров, ќе реализира работна посета на Париз, Француска Република.

Димитров во работна посета на Париз

Макфакс - 10.12.2018

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, заедно со министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски ќе реализираат работна посета на Париз, Франција. За време на посетата, како што соопштија од МНР, министрите ќе земат учество на состанокот ...

Димитров и Спасовски во посета на Париз

А1 On - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Димитров и Спасовски во посета на Париз

Канал5 - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Димитров и Спасовски во посета на Париз

Локално - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Димитров и Спасовски во посета на Париз

24Инфо - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Димитров и Спасовски во посета на Париз

Независен - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Димитров и Спасовски во посета на Париз

24 Вести - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Димитров и Спасовски во посета на Париз

MTM - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Димитров и Спасовски во посета на Париз

Сител - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Димитров и Спасовски во работна посета на Париз

1tv - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Димитров и Спасовски во посета на Париз

Бриф - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски, од денеска престојуваат во дводневна работна посета на Париз, на покана од францускиот министер за надворешни работи Жан-Ив Ле Дриан.

Министрите Димитров и Спасовски во Париз

МКД - 10.12.2018

Министрите за надворешни и за внатрешни работи, Никола Димитров и Оливер Спасовски од денес до 12 декември престојуваат во работна посета на Париз. За време на посетата, двајцата министри ќе учествуваат на состанокот на високо ниво на ...

Димитров во работна посета на Париз

Centar - 10.12.2018

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, заедно со министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, од денеска па се до 12 декември ќе престојуваат во работна посета на Париз, Франција.