TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најмладата крионички замрзната личност сѐ уште чека науката да ја оживее

Опсервер - 16.09.2020

Лос Анџелес, 1 6 септември 2020 () – Нетфликс најави документарец за најмладата личност која била крионички замрзната. Се работи за двегодишното женско бебе Материн, познато и по прекарот Ејнц, коешто боледувало од рак на мозокот.

Најмладата крионички замрзната личност сѐ уште чека науката да ја оживее (ВИДЕО)

Курир - 16.09.2020

Нетфликс најави документарец за најмладата личност која била крионички замрзната. Се работи за двегодишното женско бебе Материн, познато и по прекарот Ејнц, коешто боледувало од рак на мозокот.

Замрзнато двегодишно дете 5 години чека науката да го оживее

+инфо - 16.09.2020

Срцето ми се бунтуваше. Можеби имаше шанса и без ова. Тешко ми беше да ја донесам таа одлука, но истовремено и морав да се држам до таа замисла, вели таткото. Нетфликс најави документарец за најмладата личност која била крионички замрзната.

Најмладата крионички замрзната личност сѐ уште чека науката да ја оживее

iPortal - 16.09.2020

Нетфликс најави документарец за најмладата личност која била крионички замрзната. Се работи за двегодишното женско бебе Материн, познато и по прекарот Ејнц, коешто боледувало од рак на мозокот.