TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од утре во секој тетовски дом ќе има доволно вода за пиење: Отстранет е дефектот на градскиот водовод

ММС - 03.03.2021

Дефектот на тетовскиот водовод е остранет, во текот на денот ќе се намалат рестрикциите, а од утре во секој тетовски дом ќе има доволно вода за пиење. Од ЈКП Тетово велат дека во текот на денот ќе се намалат рестрикциите на водата за пиење, а од ...

Прекинaто водоснабдување на дел од населба Нерези

Вечер Прес - 03.03.2021

Поради дефект на улица „Девол“ број 2, прекинато водоснабдување ќе има на улиците: „Жданец“, „Девол“ и населба Нерези. Како што соопштуваат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:30 часот до ...

Прекинaто водоснабдување на дел од населба Нерези

Курир - 03.03.2021

П оради уличен дефект Ф 80 на ул.„Девол“ бр.2, прекинато водоснабдување ќе има на ул„.Жданец“, „Девол“ и населба Нерези. Како што соопштуваат од ЈП Водовод и канализација водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:30 часот до завршување со ...

Поставен е 60 метарскиот цевковод, се очекува нормализирање на водоснабдувањето во Тетово

Слободен Печат - 03.03.2021

Вработените во тетовскиот водовод завршија со поставувањето на новиот цевковод од 60 метри во мрежата на новиот водоснабдителен систем со што се очекува од денесka да почне нормализирање на снабдувањето со вода во Тетово.

Тетово втора недела со рестрикции за вода,дефектот не е саниран

Алфа - 02.03.2021

Тетово веќе втора недела е со десетчасовни рестрикции во водоснабдувањето.Горните делови на градот пак, вода имаат едвај по неколку часа дневно.Трпко и Сирма Димитриевски живеат сами,стари се, и без вода им е навистина тешко.Се снаоѓаат со шишиња, ...

Без вода делови од Карпош

Точка - 02.03.2021

Според информациите од ЈП „Водовод и канализација“, денеска делови од Карпош ќе бидат без вода. Од оваа претпријатие информираат дека поради изведување водоводен приклучок на Ф80 мм на улицата Демир Трајко бр.

Без вода делови од Карпош

Скопје инфо - 02.03.2021

Според информациите од ЈП „Водовод и канализација“, денеска делови од Карпош ќе бидат без вода. Од оваа претпријатие информираат дека поради изведување водоводен приклучок на Ф80 мм на улицата Демир Трајко бр.

Дел од Кисела Јабука денеска без вода

Вечер Прес - 02.03.2021

Прекин во водоснабдувањето денеска од 9:30 часот имаат дел од жителите од населбата Кисела Јабука во Скопје лоцирани на улиците „10“, „40“, „42“, „44“ и „46“. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање уличен ...

Дел од Кисела Јабука денеска без вода

Канал5 - 02.03.2021

Прекин во водоснабдувањето денеска од 9:30 часот имаат дел од жителите од населбата Кисела Јабука во Скопје лоцирани на улиците „10", „40", „42", „44" и „46". Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација" – Скопје, прекинот е поради санирање уличен ...

Без вода делови од Карпош

MTM - 02.03.2021

Според информациите од ЈП „Водовод и канализација“, денеска делови од Карпош ќе бидат без вода. Од оваа претпријатие информираат дека поради изведување водоводен приклучок на Ф80 мм на улицата Демир Трајко бр.

Дел од Кисела Јабука денеска без вода

Скопје инфо - 02.03.2021

Прекин во водоснабдувањето денеска од 9:30 часот имаат дел од жителите од населбата Кисела Јабука во Скопје лоцирани на улиците „10“, „40“, „42“, „44“ и „46“. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање уличен ...

Дел од Кисела Јабука денеска без вода

MakPress - 02.03.2021

Прекин во водоснабдувањето денеска од 9:30 часот имаат дел од жителите од населбата Кисела Јабука во Скопје лоцирани на улиците „10“, „40“, „42“, „44“ и „46“. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање уличен ...

Во Скопје водата безбедна и добра за пиење

MakPress - 02.03.2021

ЈП Водовод и канализација – Скопје со цел подобра информираност на граѓаните на град Скопје, го објавува неделниот извештај за квалитетот и безбедноста на водата за пиење, добиен од анализите спроведени во Секторот за санитарна контрола, кој е ...

Без вода делови од Карпош

Centar - 02.03.2021

Според информациите од ЈП „Водовод и канализација“, денеска делови од Карпош ќе бидат без вода. Од оваа претпријатие информираат дека поради изведување водоводен приклучок на Ф80 мм на улицата Демир Трајко бр.

Поставен е 60 метарскиот цевковод, се очекува нормализирање на водоснабдувањето во Тетово

Канал5 - 03.03.2021

Вработените во тетовскиот водовод завршија со поставувањето на новиот цевковод од 60 метри во мрежата на новиот водоснабдителен систем со што се очекува од денескa да почне нормализирање на снабдувањето со вода во Тетово.

Дел од Тетово девет дена без вода

Телма - 03.03.2021

Вработените во тетовскиот водовод завршија со поставувањето на новиот цевковод од 60 метри во мрежата на новиот водоснабдителен систем со што се очекува од денескa да почне нормализирање на снабдувањето со вода во Тетово.

Во текот на денот се очекува нормализирање на водоснабдувањето на Тетово

Вечер Прес - 03.03.2021

Вработените во тетовскиот водовод завршија со поставувањето на новиот цевковод од 60 метри во мрежата на новиот водоснабдителен систем со што се очекува од денеска да почне нормализирање на снабдувањето со вода во Тетово.

Поставен е 60 метарскиот цевковод, денеска се очекува нормализирање на водоснабдувањето во Тетово

MakPress - 03.03.2021

Вработените во тетовскиот водовод завршија со поставувањето на новиот цевковод од 60 метри во мрежата на новиот водоснабдителен систем со што се очекува од денескa да почне нормализирање на снабдувањето со вода во Тетово.

Прекинaто водоснабдување на дел од населба Нерези

Опсервер - 03.03.2021

П оради уличен дефект Ф 80 на ул.„Девол“ бр.2, прекинато водоснабдување ќе има на ул„.Жданец“, „Девол“ и населба Нерези. Како што соопштуваат од ЈП Водовод и канализација водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:30 часот до завршување со ...

Прекинaто водоснабдување на дел од населба Нерези

Канал5 - 03.03.2021

Поради уличен дефект Ф 80 на ул.„Девол" бр.2, прекинато водоснабдување ќе има на ул„.Жданец", „Девол" и населба Нерези. Како што соопштуваат од ЈП Водовод и канализација водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:30 часот до завршување со ...

Прекинaто водоснабдување на дел од населба Нерези

Скопје инфо - 03.03.2021

Поради уличен дефект Ф 80 на ул.„Девол“ бр.2, прекинато водоснабдување ќе има на ул„.Жданец“, „Девол“ и населба Нерези. Како што соопштуваат од ЈП Водовод и канализација водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:30 часот до завршување со ...

Прекинaто водоснабдување на дел од населба Нерези

MakPress - 03.03.2021

Поради уличен дефект Ф 80 на ул.„Девол“ бр.2, прекинато водоснабдување ќе има на ул„.Жданец“, „Девол“ и населба Нерези. Како што соопштуваат од ЈП Водовод и канализација водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:30 часот до завршување со ...

Водата во Скопје безбедна и микробиолошки исправна за пиење

Канал5 - 02.03.2021

Водата во Скопје е безбедна и микробиолошки исправна за пиење, соопшти ЈП „Водовод и канализација" – Скопје. Според неделниот извештај за квалитетот и безбедноста на водата за пиење, од 22.02.2021 до 26.02.2021 земени се 184 примероци за ...

Лизгањето на земјиштето го забавува поставувањето на цевката во Лешница, Тетово без вода

Вечер Прес - 02.03.2021

Поради постојано лизгање на земјиштето уште неколку денови ќе бидат потребни за да се заврши поставувањето на цевководот долг околу 60 метри во месноста Лешница со цел да се овозможи функционалност на новиот водоснабдителен систем, информираат од ...

Граѓаните во Скопје пијат добра вода

24Инфо - 02.03.2021

ЈП Водовод и канализација – Скопје со цел подобра информираност на граѓаните на град Скопје, го објавува неделниот извештај за квалитетот и безбедноста на водата за пиење, добиен од анализите спроведени во Секторот за санитарна контрола, кој е ...

Дел од Кисела Јабука денеска без вода

Опсервер - 02.03.2021

– Прекин во водоснабдувањето денеска од 9:30 часот имаат дел од жителите од населбата Кисела Јабука во Скопје лоцирани на улиците „10“, „40“, „42“, „44“ и „46“. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање уличен ...

Без вода делови од Карпош

24Инфо - 02.03.2021

Според информациите од ЈП „Водовод и канализација“, денеска делови од Карпош ќе бидат без вода. Од оваа претпријатие информираат дека поради изведување водоводен приклучок на Ф80 мм на улицата Демир Трајко бр.