TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Black Shark 2 се појави на веб-страница на кинески регулатор

Стандард - 25.09.2018

Во април, Xiaomi објави специјален гејмерски смартфон Black Shark, и се чини дека компанијата работи на наследник. Нов модел се појави на веб-страницата на кинескиот регулатор TENAA, чиј код на производ укажува на уред кој ќе го наследи Black Shark.

Black Shark 2 се појави на веб-страница на кинески регулатор

Локално - 26.09.2018

Во април, Xiaomi објави специјален гејмерски смартфон Black Shark, и се чини дека компанијата работи на наследник. Нов модел се појави на веб-страницата на кинескиот регулатор TENAA, чиј код на производ укажува на уред кој ќе го наследи Black Shark.