TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пливав со Александар Маленко: Миа Костова се пофали со Дипломата за најмлад пливач на маратон

Хаштаг - 09.08.2020

Поранешната водителка на естрадниот магазин Бекстејџ, Миа Костова е една од најприсутните познати личности на социјалните мрежи. Секојдневно на својот Инстаграм профил споделува фотографии и видео, со кои ги забавува своите следбеници.

Во Крушево се одржа првиот маратон во пливање „Тоше Проески”

ММС - 09.08.2020

Со преку 40 учесници од 9 до 55 години, со примена на заштитни мерки, денеска во Крушево на Крушевското езеро се одржа првиот пливачки маратон, насловен „Тоше Проески” кој треба да премине во традиција.

ФОТО: Успешно организиран првиот пливачки маратон во Крушево „Тоше Проески“

Дриблинг - 09.08.2020

Денеска е одржан првиот маратон на Крушевското Езеро, а го носи името на македонската легенда Тоше Проески. Должината на патеката беше 2,5 километри, Националната пливачка федерација ги објави победниците.

Деркоски и Констандиновска победници на Крушевскиот пливачки маратон

Слободен Печат - 09.08.2020

Се одржа првата трка од Македонскиот куп во далечинско пливање каде што апсолутни победници на првиот Крушевски пливачки маратон „Тоше Проески“ се Филип Деркоски од П.В.К Орион во машка и Јана Констандиновска од П.К. Нептун во женска конкуренција.

Поп Ацев сепак не пливаше на маратонот „Тоше Проески“

Слободен Печат - 09.08.2020

Евгениј Поп Ацев сепак не стигна да се појави на стартот на матаронот „Тоше Проески“ што беше закажан да се одржи денеска во Крушевското Езеро, а е дел од Купот на Македонија во далечинско пливање.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески“

Опсервер - 09.08.2020

Крушево, 9 август 2020 () – Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески”

ММС - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018″, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески“

Либертас - 09.08.2020

– Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески“

Независен - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески“

Курир - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Пливачки маратон околу Крушевското езеро ќе го носи името „Тоше Проески“

Република - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески“

iPortal - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески"

Канал5 - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018", со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево ќе се одржи прв пливачки маратон

Фокус - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески“

Frontline - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески“

Локално - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево се одржа првиот маратон во пливање „Тоше Проески“

Опсервер - 09.08.2020

Крушево, 9 август 2020 () – Со преку 40 учесници од 9 до 55 години, со примена на заштитни мерки, денеска во Крушево на Крушевското езеро се одржа првиот пливачки маратон, насловен „Тоше Проески“ кој треба да премине во традиција.

Во Крушево се одржа првиот маратон во пливање „Тоше Проески“

Либертас - 09.08.2020

Со преку 40 учесници од 9 до 55 години, со примена на заштитни мерки, денеска во Крушево на Крушевското езеро се одржа првиот пливачки маратон, насловен „Тоше Проески“ кој треба да премине во традиција.

Во Крушево ќе се одржи првиот пливачки маратон „Тоше Проески“

MakPress - 09.08.2020

Пливачкиот Клуб „Вардар 2018“, со поддршка на Општина Крушево, денеска ќе го организира Првиот крушевски маратон кој го носи името на Тоше Проески. Маратонот ќе се одржи на Крушевското Езеро.

Во Крушево се одржа првиот маратон во пливање „Тоше Проески"

Канал5 - 09.08.2020

Со преку 40 учесници од 9 до 55 години, со примена на заштитни мерки, денеска во Крушево на Крушевското езеро се одржа првиот пливачки маратон, насловен „Тоше Проески" кој треба да премине во традиција.