TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јапонец заврши во затвор затоа што им го расипал крајот на видео игра на другите

USB - 27.05.2023

52-годишен jутјубер од Јапонија е првиот маж кој е приведен во таа земја затоа што заработил од видео на кое е прикажан крајот на една игра. Јапонија можеби е либерална земја, но не толку либерална за да ви биде дозволено да „расипете“ игра стара 12 ...

Јапонец завршил в затвор затоа што го oбјавил крајот на видеоигра на „Јутјуб“

Факултети - 26.05.2023

Јапонија можеби е либерална земја, но не толку либерална за да ви биде дозволено да откривате „спојлери“ за игра стара 12 години. Според јапонските медиуми, 52-годишен јутјубер од Нагоја е првиот човек кој е приведен затоа што заработувал од видеа ...

Јутубер заврши во затвор затоа што им го расипал крајот на видео игра на другите

Скопје1 - 28.05.2023

52-годишен jутјубер од Јапонија е првиот маж кој е приведен во таа земја затоа што заработил од видео на кое е прикажан крајот на една игра. Јапонија можеби е либерална земја, но не толку либерална за да ви биде дозволено да „расипете“ игра стара 12 ...