TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За неколку дена Собранието по кратка постапка донесе повеќе од 400 закони

24 Вести - 27.08.2015

Собранието на Македонија воопшто не ја почитува процедурата за носење закони особено во изминатите неколку денови, реагираат од Македонскиот центар за Меѓународна соработка. Во својот допис до јавноста тие наведуваат дека само на 64-та седница на ...

Се штанцаат закони дoдека не дошла опозицијата

Р.С.Европа - 27.08.2015

Во очекување на враќањето на опозицијата во Собранието, тоа работи со полна пареа, дневно се гласаат и по повеќе од 100 закони, со образложение дека треба да се носат по итна постапка. На помалку од една седмица пред враќањето на опозицијата во ...

Собранието на Македонија не ја почитува процедурата за носење закони

Репортер - 27.08.2015

Собранието на Македонија воопшто не ја почитува процедурата за носење закони особено во изминатите неколку денови, реагираат од Македонскиот центар за Меѓународна соработка. Во својот допис до јавноста тие наведуваат дека само на 64-та седница на ...

РСЕ: Се штанцаат закони дoдека не дошла опозицијата

Бриф - 27.08.2015

Н а помалку од една седмица пред враќањето на опозицијата во Собранието тоа работи со исклучително набиена агенда, па за само неколку часа вчера се усвоија повеќе од стотина закони по скратена постапка, а минатата недела 250, пишува Радио Слободна ...

Усвоени 120 закони по скратена постапка

Телма - 26.08.2015

Експресно без дебати и полемики парламентарците за само неколку часа усвоија 120 закони по скратена постапка. За владејачката партија ВМРО -ДПМНЕ нема ништо спорно за набиената агенда и носењето на голем број закони на само неколку дена пред ...

Експрес-пратеници: Денеска за само неколку часа усвоени 120 закони по скратена постапка

Локално - 26.08.2015

Експресно и без никакви дебати и полемики народните избраници од страната на власта, денеска за само неколку часа усвоија 120 закони по скратена постапка. Претстабниви на ВМРО -ДПМНЕ нема ништо спорно за носењето на голем број закони на само неколку ...

Експресни пратеници денес усвоија 120 закони

Репортер - 26.08.2015

Експресно и без никакви дебати и полемики народните избраници од страната на власта, денеска за само неколку часа усвоија 120 закони по скратена постапка, извор локално.мк Претставници на ВМРО -ДПМНЕ велат нема ништо спорно за носењето на голем број ...