TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анкета на ОН: Потребно е земјите да ги зголемат напорите во борбата против климатските промени

Слободен Печат - 21.06.2024

Четири од пет луѓе сакаат нивните земји да ги зголемат напорите во борбата против климатските промени, според истражувањето на Обединетите нации кое се смета за најголемо досега за ова прашање.

Истражување на ОН: 80 отсто од луѓето на глобално ниво сакаат посилна климатска акција од страна на владите

Бизнис Вести - 20.06.2024

Четири од пет луѓе сакаат нивната земја да ги зајакне своите заложби за справување со климатските промени, според глобалната анкета на 75. 000 учесници објавена денеска. Истражувањето на Програмата за развој на ОН, Универзитетот во Оксфорд и Геопол ...

ОН: 80 отсто од луѓето на глобално ниво сакаат посилна климатска акција од страна на владите

CivilMedia - 20.06.2024

Четири од пет луѓе сакаат нивната земја да ги зајакне своите заложби за справување со климатските промени, според глобалната анкета на 75.000 учесници објавена денеска. Истражувањето на Програмата за развој на ОН, Универзитетот во Оксфорд и Геопол ...

Истражување на ОН: 80 отсто од луѓето на глобално ниво сакаат посилна климатска акција

Канал5 - 20.06.2024

Четири од пет луѓе сакаат нивната земја да ги зајакне своите заложби за справување со климатските промени, според глобалната анкета на 75.000 учесници објавена денеска. Истражувањето на Програмата за развој на ОН, Универзитетот во Оксфорд и Геопол ...

Истражување на ОН: 80 отсто од луѓето на глобално ниво сакаат посилна климатска акција од страна на владите

Во Центар - 20.06.2024

Четири од пет луѓе сакаат нивната земја да ги зајакне своите заложби за справување со климатските промени, според глобалната анкета на 75.000 учесници објавена денеска. Истражувањето на Програмата за развој на ОН, Универзитетот во Оксфорд и Геопол ...

Над 80 отсто од светската популација сака посилна акција од владите за климатските промени

Нетпрес - 20.06.2024

Во истражувањето во рамки на Програмата за развој на ОН, Универзитетот во Оксфорд и Геопол поставени се 15 прашања со рандомизирани телефонски повици, до луѓе во 77 земји кои претставуваат 87 отсто од светската популација.

Истражување на ОН: 80 отсто од луѓето на глобално ниво сакаат посилна климатска акција од страна на владите

Пулс24 - 20.06.2024

Четири од пет луѓе сакаат нивната земја да ги зајакне своите заложби за справување со климатските промени, според глобалната анкета на 75.000 учесници објавена денеска.Истражувањето на Програмата за развој на ОН, Универзитетот во Оксфорд и Геопол ...

Истражување на ОН: 80 отсто од луѓето на глобално ниво сакаат посилна климатска акција од страна на владите

MakPress - 20.06.2024

Четири од пет луѓе сакаат нивната земја да ги зајакне своите заложби за справување со климатските промени, според глобалната анкета на 75.000 учесници објавена денеска. Истражувањето на Програмата за развој на ОН, Универзитетот во Оксфорд и Геопол ...