TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со конференција „Стратегии во уметноста“ почнува 15. сезона на „Креативен викенд”

Република - 15.05.2024

Петнаесеттата сезона на уметничката резиденција „Креативен викенд“ во Лазарополе ќе започне денеска со конференција насловена „Стратегии во уметноста“ и ќе се одржува во периодот до 22 мај на повеќе локации: Котур, Илика, СЦ Дуња, Ла Кања, Монтажна ...

Конференција „Стратегии во уметноста”

Окно - 14.05.2024

На 15 мај во 19 часот, во „Котур”, ќе биде најавена петнаесеттата сезона на уметничката резиденција „Креативен викенд” во Лазарополе. Исто така, ќе бидат најавени и учесниците и програмата на првиот настан во оваа сезона, конференцијата насловена ...

„Стратегии во уметноста“ од 15 до 22 мај

Радио МОФ - 14.05.2024

На 15 мај во 19 часот, во „Котур”, ќе биде најавена петнаесеттата сезона на уметничката резиденција „Креативен викенд” во Лазарополе. Исто така, ќе бидат најавени и учесниците и програмата на првиот настан во оваа сезона, конференцијата насловена ...

Со конференцијата „Стратегии во уметноста“ се најавува „Креативен викенд“ во Лазарополе

Н.Македонија - 14.05.2024

Конференцијата насловена „Стратегии во уметноста” на која ќе настапат бројни музички, книжевни, филмски, драмски, ликовни уметници, ќе биде отворена на 15 мај во 19 часот во „Котур“. Со конференцијата ќе биде најавена петнаесеттата сезона на ...

Конференција „Стратегии во уметноста”

Екран - 15.05.2024

Почнува петнаесетта сезона на „Креативен викенд” со конференцијата „Стратегии во уметноста”. На 15 мај во 19 часот, во „Котур”, ќе биде најавена петнаесеттата сезона на уметничката резиденција „Креативен викенд” во Лазарополе.

Конференцијата „Стратегии во уметноста“ како вовед во 15. сезона на „Креативен викенд”

Рацин - 15.05.2024

Петнаесеттата сезона на уметничката резиденција „Креативен викенд“ во Лазарополе ќе започне денеска со конференција насловена „Стратегии во уметноста“ и ќе се одржува во периодот до 22 мај на повеќе локации: Котур, Илика, СЦ Дуња, Ла Кања, Монтажна ...

Со конференцијата „Стратегии во уметноста“ почнува 15. сезона на „Креативен викенд“

Умно - 15.05.2024

„Стратегии во уметноста“ е насловот на конференцијата во рамките на 15. сезона на уметничката резиденција „Креативен викенд“ во Лазарополе која вечерва во 19 часот ќе биде најавена во „Котур“.

Со конференција „Стратегии во уметноста“ почнува 15. сезона на „Креативен викенд”

MakPress - 15.05.2024

Петнаесеттата сезона на уметничката резиденција „Креативен викенд“ во Лазарополе ќе започне денеска со конференција насловена „Стратегии во уметноста“ и ќе се одржува во периодот до 22 мај на повеќе локации: Котур, Илика, СЦ Дуња, Ла Кања, Монтажна ...

Конференција „Стратегии во уметноста”

Република - 15.05.2024

Почнува петнаесетта сезона на „Креативен викенд” со конференцијата „Стратегии во уметноста”. На 15 мај во 19 часот, во „Котур”, ќе биде најавена петнаесеттата сезона на уметничката резиденција „Креативен викенд” во Лазарополе.