TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тромбонистот на Џејмс Браун – легендарниот Фред Весли во Скопје

Divian Arts - 20.03.2019

На 26 март, со почеток во 20 часот, во ноќниот клуб Станица 26, концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „Fred Wesley Generation Trio“. Концертот е во организација на 3Гонга и Funky Fresh,, локална поддршка ...

Легендарниот Фред Весли, тромбонистот на Џејмс Браун гостува во Скопје

Република - 20.03.2019

На 26 март, со почеток во 20 часот, во ноќниот клуб „Станица 26“, концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „Fred Wesley Generation Trio“. Концертот е во организација на 3Гонга и Funky Fresh, локална ...

Тромбонистот на Џејмс Браун – легендарниот Фред Весли во Скопје

А1 On - 20.03.2019

На 26 март, со почеток во 20 часот, во ноќниот клуб Станица 26, концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „Fred Wesley Generation Trio“. Концертот е во организација на 3Гонга и Funky Fresh локална поддршка ...

Тромбонистот на Џејмс Браун – легендарниот Фред Весли доаѓа во Скопје

Макфакс - 20.03.2019

На 26 март, со почеток во 20 часот, во ноќниот клуб Станица 26, концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „Fred Wesley Generation Trio“. Концертот е во организација на 3Гонга и Funky Fresh,, локална поддршка ...

Концерт и мастер клас со тромбонистот на Џејмс Браун, легендарниот Фред Весли

Радио МОФ - 20.03.2019

Култниот тромбонист Фред Весли ќе одржи концерт на 26 март, со почеток во 20 часот, во ноќниот клуб Станица 26. Тој ќе настапува заедно со неговата група „Fred Wesley Generation Trio“. „Поминаа декади од неговата соработка рамо до рамо со Џејмс ...

Тромбонистот на Џејмс Браун - легендарниот Фред Весли во Скопје

Точка - 20.03.2019

На 26 март, со почеток во 20 часот, во ноќниот клуб Станица 26, концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „Fred Wesley Generation Trio“. Концертот е во организација на 3Гонга и Funky Fresh, локална поддршка ...

Тромбонистот на Џејмс Браун, легендарниот Фред Весли во Скопје

+инфо - 20.03.2019

Во ноќниот клуб Станица 26, на 26 месецов во 20 часот концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „Fred Wesley Generation Trio“. Концертот е во организација на „ Три Гонга и Funky Fresh“ локална поддршка ...

Тромбонистот на Џејмс Браун – легендарниот Фред Весли во Скопје

МакМода - 20.03.2019

На 26 март, со почеток во 20 часот, во ноќниот клуб Станица 26, концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „ Fred Wesley Generation Trio“. Концертот е во организација на 3Гонга и Funky Fresh, , локална ...

Тромбонистот на Џејмс Браун, легендарниот Фред Весли во Скопје

Независен - 20.03.2019

Во ноќниот клуб Станица 26, на 26 март во 20 часот концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „Fred Wesley Generation Trio“. Концертот е во организација на „ Три Гонга и Funky Fresh“ локална поддршка ...

Тромбонистот на Џејмс Браун - легендарниот Фред Весли во Скопје

МКД - 20.03.2019

На 26 март, со почеток во 20 часот, во ноќниот клуб Станица 26, концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „Fred Wesley Generation Trio". Концертот е во организација на 3Гонга и Funky Fresh,, локална поддршка ...

Тромбонистот на Џејмс Браун – легендарниот Фред Весли во Скопје

ЗаЗабава - 20.03.2019

На 26 март, со почеток во 20 часот, во ноќниот клуб Станица 26, концерт ќе одржи култниот тромбонист Фред Весли заедно со неговата група под наслов „Fred Wesley Generation Trio“. Концертот е во организација на 3Гонга и Funky Fresh,, локална поддршка ...