TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Илиевски: Рускоска ја искасапила мислата на Гоце Делчев како што ги искасапи мојот и говорот на Дамовски

Press24 - 27.02.2020

Обвинителката Вилма Рускоска ја искасапила мислата на револуционерот Гоце Делчев, како што ги искасапила и говорите на двајца од организаторите на граѓанските протести За заедничка Македонија, Богдан Илиевски и Борис Дамовски, пишува на Фејсбук ...

Илиевски: Рускоска ја искасапила мислата на Гоце Делчев како што ги искасапи мојот и говорот на Дамовски

Република - 27.02.2020

Обвинителката Вилма Рускоска ја искасапила мислата на револуционерот Гоце Делчев, како што ги искасапила и говорите на двајца од организаторите на граѓанските протести За заедничка Македонија, Богдан Илиевски и Борис Дамовски, пишува на Фејсбук ...