TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ново истражување: На паровите им требаат 5 заеднички особини за да ја одржат врската

Слободен Печат - 29.09.2023

Сеопфатна анализа на истражувачите од Универзитетот во Колорадо разгледа повеќе од 130 особини на милиони парови, која дефинитино ќе ве натера да размислите за вашата врска. Истражувањето всушност го оспорува старото верување дека разликите се ...

„Спротивностите се привлекуваат“ веќе не важи! Еве што вели новото истражување

Курир - 29.09.2023

Правилото „Спротивностите се привлекуваат“, се чини, веќе не важи. Ново истражување открива најмалку пет својства на меѓусебната привлечност поврзана со сличностите и современата успешна и трајна врска.

Истражување: Сличностите се привлекуваат

Бриф - 29.09.2023

Правилото „Спротивностите се привлекуваат“, се чини, веќе не важи. Ново истражување открива најмалку пет својства на меѓусебната привлечност поврзана со сличностите и современата успешна и трајна врска.

„Спротивностите се привлекуваат“ веќе не важи! Еве што вели новото истражување

Вистина.мк - 29.09.2023

Правилото „Спротивностите се привлекуваат“, се чини, веќе не важи. Ново истражување открива најмалку пет својства на меѓусебната привлечност поврзана со сличностите и современата успешна и трајна врска.

Истражување: Сличностите се привлекуваат

Канал5 - 29.09.2023

Правилото „Спротивностите се привлекуваат“, се чини, веќе не важи. Ново истражување открива најмалку пет својства на меѓусебната привлечност поврзана со сличностите и современата успешна и трајна врска.

Истражување: Сличностите се привлекуваат

Сител - 29.09.2023

Правилото „Спротивностите се привлекуваат“, се чини, веќе не важи. Ново истражување открива најмалку пет својства на меѓусебната привлечност поврзана со сличностите и современата успешна и трајна врска.

Истражување: Сличностите се привлекуваат

MakPress - 30.09.2023

Правилото „Спротивностите се привлекуваат“, се чини, веќе не важи. Ново истражување открива најмалку пет својства на меѓусебната привлечност поврзана со сличностите и современата успешна и трајна врска.