TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рецензија: Lenovo го претстави ThinkBook Plus Gen 2 со 2 дисплеја (LCD и E-Ink)

Телефони.мк - 13.01.2021

2020 година енормно се зголеми побарувачката за лаптопи поради коронакризата и промената во работните навики. Минатата година порасна побарувачката за персонални компјутери, а како што се очекува, дел од вработените и оваа година ќе ја поминат во ...

Lenovo претстави преносен компјутер со два екрана

USB - 13.01.2021

Lenovo во рамките на CES 2021 саемот претстави нови модели лаптопи, а посебно внимание привлекува моделот ThinkBook Plus Gen 2 со два дисплеја. Поради корона кризата и промената на работните навики, односно преселувањето на многу вработени во ...