TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Некст тајм“ ја препеа „Слушам кај шумат шумите“

Репортер - 06.10.2017

На 10 октомври со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје, Стефан и Мартин од „Некст тајм“ ќе го претстават својот најнов музички проект. Тие ја преработија старата македонска песна „Слушам кај шумат шумите“ и снимија спот, во кој покрај ...

ВАКВО НЕШТО РЕТКО СЕ ГЛЕДА И СЛУША: „Некст Тајм“ повторно ќе рушат рекорди со новата песна

Exclusive.mk - 06.10.2017

На 10. Октомври (среда) со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје, момците од „Некст Тајм“ по пауза од две години пред јавноста ќе го претстават својот најнов музички проект од кој никој нема да остане рамнодушен.

„Слушам кај шумат шумите“, новата преработка на Некст Тајм

ЗаЗабава - 06.10.2017

На 10 октомври овој месец,со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје Стефан и Мартин од „Некст тајм“ ќе го претстават својот најнов музички проект. Tие ја преработија старата македонска песна „Слушам кај шумат шумите“ и снимија спот во кој ...

ВАКВО НЕШТО РЕТКО СЕ ГЛЕДА И СЛУША: „Некст Тајм“ повторно ќе рушат рекорди со новата песна

Курир - 06.10.2017

Станува збор за преработка на старата и многу позната македонска песна, „Слушам кај шумат шумите“. Исто така, Стефан и Мартин за нивното ново дело имаат и подготвено видеоспот во кој покрај нив се појавува една од нашите најубави актерки.

„Некст тајм“ имаат нова песна и спот со најубавата актерка

Република - 06.10.2017

„Некст Тајм“ имаат нова песна На 10. октомври (среда) со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје, момците од „Некст Тајм“ по пауза од две години пред јавноста ќе го претстават својот најнов музички проект од кој никој нема да остане ...

„Некст Тајм“ најавуваат дека повторно ќе рушат рекорди со новата песна

Вистина.мк - 06.10.2017

На 10. Октомври (вторник) со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје, момците од „Некст Тајм“ по пауза од две години пред јавноста ќе го претстават својот најнов музички проект од кој никој нема да остане рамнодушен.

ВАКВО НЕШТО РЕТКО СЕ ГЛЕДА И СЛУША: „Некст Тајм“ повторно ќе рушат рекорди со новата песна

Популарно - 06.10.2017

На 10 октомври (среда) со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје, момците од „Некст Тајм“ по пауза од две години пред јавноста ќе го претстават својот најнов музички проект од кој никој нема да остане рамнодушен.

„Некст тајм“ повторно ќе уриваат рекорди со новата песна

Убавина и Здравје - 06.10.2017

На 10 октомври (среда) со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје, момците од „Некст тајм“, по пауза од две години, пред јавноста ќе го претстават својот најнов музички проект од кој никој нема да остане рамнодушен.