TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Југоисточниот регион најмногу учествува во креирањето бруто додадена вредност во земјоделството

Опсервер - 23.09.2021

– Југоисточниот регион има најголемо учество во креирањето на бруто додадената вредност во земјоделството со 29,8 проценти, но и во создавањето на вредноста на растителното производство со 34,4 отсто.

Југоисточниот регион најмногу учествува во креирањето бруто додадена вредност во земјоделството

Независен - 23.09.2021

Југоисточниот регион има најголемо учество во креирањето на бруто додадената вредност во земјоделството со 29,8 проценти, но и во создавањето на вредноста на растителното производство со 34,4 отсто.

Југоисточниот регион најмногу учествува во креирањето бруто додадена вредност во земјоделството

Бизнис Вести - 23.09.2021

Југоисточниот регион има најголемо учество во креирањето на бруто додадената вредност во земјоделството со 29,8 проценти, но и во создавањето на вредноста на растителното производство со 34,4 отсто.

Jугоисточниот регион најмногу учествува во креирањето бруто додадена вредност во земјоделството

Вечер Прес - 23.09.2021

Југоисточниот регион има најголемо учество во креирањето на бруто додадената вредност во земјоделството со 29,8 проценти, но и во создавањето на вредноста на растителното производство со 34,4 отсто.

Југоисточниот регион најмногу учествува во креирањето бруто додадена вредност во земјоделството

MakPress - 23.09.2021

Југоисточниот регион има најголемо учество во креирањето на бруто додадената вредност во земјоделството со 29,8 проценти, но и во создавањето на вредноста на растителното производство со 34,4 отсто.