TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бизарни и морбидни фетиши: Американците купуваат кукли со ликовите од озлогласени убијци

Таратур - 14.10.2021

Кукли со ликовите на најмонструозните сериски убијци се појавија во Калифорнија, и се продаваат по високи цени, а има и заинтересирани луѓе со чудни и бизарни фетиши за вакво колекционерство кои ги купуваат.

Бизарно: Американците купуваат кукли со ликовите на најозлогласените сериски убијци (ФОТО)

Канал5 - 14.10.2021

Општо е познато дека понекогаш постои тенка линија помеѓу бизарноста и уметноста, но сега кукли со ликовите на најмонструозните сериски убијци се појавија во Калифорнија, по високи цени. Исто така е познато дека октомври е месецот кога се продаваат ...