TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Автобусот се расипал и патниците од Македонија ноќта ја поминале на автопат во Србија

Фактор - 09.08.2022

Патници од Македонија поради расипан автобус ноќта ја поминале на автопат во Србија. 50-тина патници повеќе од 10 часа останаа на среде автопат кај Белград поради дефект на автобусот со кој тргнале од Љубљана кон Скопје, oбјави .

Во агенцијата „Хисар Травел“ ќе има вонреден инспекциски надзор

Сител - 09.08.2022

Инспекторатот за транспорт и врски ги чешла документите на Хисар Травел дали превозот на патници го извршуваат законски и безбедно. По вчерашниот случај кога 50 патници останаа среде автопат повеќе од 10 часа поради дефект на автобусот со кој ...

Патници од Македонија поради расипан автобус ноќта ја поминале на автопат во Србија

Сител - 08.08.2022

50тина патници повеќе од 10 часа останаа на среде автопат кај Белград поради дефект на автобусот со кој тргнале од Љубљана кон Скопје. Автобусот е на агенцијата Хисар Травел и сообраќа на редовна линија.

Патници од Македонија поради расипан автобус ноќта ја поминале на автопат во Србија

4NEWS - 09.08.2022

50тина патници повеќе од 10 часа останаа на среде автопат кај Белград поради дефект на автобусот со кој тргнале од Љубљана кон Скопје. Автобусот е на агенцијата Хисар Травел и сообраќа на редовна линија.

ПАТНИЦИ НА „ХИСАР ТРАВЕЛ“ ОД МАКЕДОНИЈА ПРЕНОЌИЛЕ НА АВТОПАТ Автобусот се расипал во Србија, Инспекторатот ги проверува ...

+инфо - 09.08.2022

Дефектот се случил ноќва по полноќ по што патниците биле изнесени надвор од автобусот, а возачите се обидувале сами да го поправат автобусот. Инспекторатот за транспорт и врски ги проверува документите на „Хисар Травел“, за тоа дали превозот на ...