TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Националната опера со Гала оперски концерт на фестивалот „Охридско лето“

Макфакс - 11.07.2019

Националната опера и балет и ова година ќе биде дел од програмата на 59. издание на фестивалот „Охридско лето“ со „Гала оперски концерт“ на 15.7.2019 со почеток во 21 часот, во предворието на црквата Св. Софија – Охрид.

Националната опера и балет со гала концерт на „Охридско лето“

Fashionel - 11.07.2019

Националната опера и балет и оваа година ќе биде дел од програмата на 59. издание на фестивалот „Охридско лето“ со „Гала оперски концерт“ на 15.7.2019 со почеток во 21 часот, во предворието на црквата Св. Софија - Охрид.

Гостување на Националната опера и балет на фестивалот „Охридско лето“ со „Гала оперски концерт“

Н.Македонија - 11.07.2019

Националната опера и балет и оваа година ќе биде дел од програмата на 59-тото издание на фестивалот „Охридско лето“ со „Гала оперски концерт“ на 15.7.2019 со почеток во 21 часот, во  предворието на црквата Св. Софија – Охрид.

Националната опера со Гала оперски концерт на фестивалот „Охридско лето“

Локално - 11.07.2019

Националната опера и балет и ова година ќе биде дел од програмата на 59. издание на фестивалот „Охридско лето“ со Гала оперски концерт на 15.7.2019 со почеток во 21 часот, во предворието на црквата Св. Софија – Охрид.