TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aлијансата за Албанците за „Ласкарци“ и „Беса транс“: Да се стави крај на исмејувањето со жртвите и нивните семејства

Макфакс - 24.11.2022

Денес целaта јавност беше сведок на една многу скандалозна постапка на судот. Денес уште еднаш настрадаа семејствата на загинатите во трагедијата во Ласкарци, со откажувањето на седницата со најбаналното оправдување дека не е извршено ...

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

Опсервер - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

MakPress - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

Курир - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

Zoom - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

Press24 - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

Слободен Печат - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс” во Ласкарци и на „Беса транс” во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

Lider - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

СУДСТВОТО КАЈ НАС Е КОНТРОЛИРАНО Алијанса посочи зошто автобуските несреќи во Ласкарци и во Бугарија немаат епилог

+инфо - 24.11.2022

Овие скандалозни случаи го прават неопходен ветингот и радикалните реформи во судството, обвинителството и во други органи на државниот систем, додаде Незири. Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс” во Ласкарци и на „Беса транс” во Бугарија ...

АА: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

ТВ21 - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

Скопје инфо - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

АА: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог поради контролираното судство

4NEWS - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

24Инфо - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс” во Ласкарци и на „Беса транс” во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог зашто судството е контролирано

Вечер Прес - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.

Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог затоа што судството е контролирано, обвинуваат од Алијанса за ...

Н.Македонија - 24.11.2022

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.