TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МАЈКА СИ ГИ ПРОДАЛА ШТОТУКУ РОДЕНИТЕ ДЕЦА: И таткото имал одвратен план

Женски магазин - 11.09.2019

Новопечена мајка од Кина направила морбидна работа. Таа своите штотуку родени близнаци ги продала за 7.400 фунти, за да го исплати својот долг на кредитната картичка и да си купи нов телефон.

Мајка си ги продала близначињата за да исплати долгови и да си купи мобилен: Тогаш се појави таткото со уште поужасен ...

Курир - 11.09.2019

Изреката „крвта не е вода“ не значи ништо за оваа жена. Парите, за неа, се поважни од било што, па дури и од родените деца. Новопечената мајка од Кина ги продаде своите близначиња за 7.400 фунти (околу 8.300 евра) за да го исплати долгот на кредитна ...

Мајка си ги продала штотуку родените близнаци

Кумановски м. - 11.09.2019

Новопечена мајка од Кина ги продала своите штотуку родени близнаци за 7.400 фунти за да го исплати долгот на кредитна картичка и да купи нов телефон. Таа ги продала момчињата на возраст под две недели на две различни семејства кои живеат 700 ...

Мајка ги продала новородените близначиња за да си купи мобилен

Канал5 - 10.09.2019

Неименувана мајка од Кина ги продала своите новородени близначиња за 7 400 фунти за да си ги отплати долговите на кредитните картички и да си купи мобилен. Машките бебиња стари само две недели ги продала на две различни семејства , кои живеат на 700 ...

Мајка си ги продала близначињата за да исплати долгови и да си купи мобилен: Тогаш се појави таткото со уште поужасен ...

Пулс24 - 11.09.2019

Изреката „крвта не е вода“ не значи ништо за оваа жена. Парите, за неа, се поважни од било што, па дури и од родените деца. Новопечената мајка од Кина ги продаде своите близначиња за 7.400 фунти (околу 8.300 евра) за да го исплати долгот на кредитна ...