TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џенет Јелен предложена да управува со финансиите на САД

А1 On - 22.01.2021

Одборот за финансии на американскиот Сенат едногласно ја одобри кандидатурата на Џенет Јелен за министерка за финансии, што укажува дека таа лесно ќе добие одобрување во Сенатот. Во исто време, републиканците изразија резервираност поради ...

Одбор на Сенатот едногласно одлучи: Џенет Јелен за министерка за финансии

Опсервер - 22.01.2021

Одборот за финансии на американскиот Сенат едногласно ја одобри кандидатурата на Џенет Јелен за министерка за финансии, што укажува дека таа лесно ќе добие одобрување во Сенатот. Во исто време, републиканците изразија резервираност поради ...

Одбор на Сенатот едногласно одлучи: Џенет Јелен за министерка за финансии

24Инфо - 22.01.2021

Одборот за финансии на американскиот Сенат едногласно ја одобри кандидатурата на Џенет Јелен за министерка за финансии, што укажува дека таа лесно ќе добие одобрување во Сенатот. Во исто време, републиканците изразија резервираност поради ...

Одборот на Сенатот едногласно ја одобри кандидатурата на Џенет Јелен за министерка за финансии

Слободен Печат - 22.01.2021

Одборот за финансии на американскиот Сенат едногласно ја одобри кандидатурата на Џенет Јелен за министерка за финансии, што укажува дека таа лесно ќе добие одобрување во Сенатот. Во исто време, републиканците изразија резервираност поради ...

Одбор на Сенатот едногласно одлучи: Џенет Јелен за министерка за финансии

MakPress - 22.01.2021

Одборот за финансии на американскиот Сенат едногласно ја одобри кандидатурата на Џенет Јелен за министерка за финансии, што укажува дека таа лесно ќе добие одобрување во Сенатот. Во исто време, републиканците изразија резервираност поради ...