TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Започна првата акција во Крива Паланка „Општина без смет за поубав свет“

iPortal - 24.03.2019

Денеска во Крива Паланка започна првата од предвидените осум акции кои се организираат за почиста Крива Паланка. Акциите се организирани од страна на општинската администрација на општина Крива Паланка а во нив учество земаа и претставници на ...

Почна акцијата „Општина без смет за поубав свет“ во Крива Паланка

MakPress - 24.03.2019

Неколку стотици граѓани од различни возрасни групи, од ученици и спортисти, преку извидници и волонтери на Црвениот крст, наставници и професори, административни работници до планинари и пензионери учествуваа на денешната голема акција за собирање ...

Почна акцијата „Општина без смет за поубав свет“ во Крива Паланка

Сител - 24.03.2019

Неколку стотици граѓани од различни возрасни групи, од ученици и спортисти, преку извидници и волонтери на Црвениот крст, наставници и професори, административни работници до планинари и пензионери учествуваа на денешната голема акција за собирање ...

Заседаваше Локалниот совет за превенција на Крива Паланка: Невистинити се наводите за сомнителни возила и луѓе низ ...

iPortal - 22.03.2019

На состанокот на Локалниот совет за превенција, одржан на ден 22.03.2019 година, беа донесени следните заклучоци за безбедносната состојба во општина Крива Паланка: Вишиот соработник за образование и спорт при Општина Крива Паланка да подготви и ...

Во Крива Паланка се одржа седница на локалниот Совет за превенција

MTM - 23.03.2019

За алармантната состојба со пожари на отворено овој месец, безбедносната состојба во градот и за претстојната голема еко-акција, на седницата расправаше Локалниот совет за превенција на Општина Крива Паланка.

Почна акцијата „Општина без смет за поубав свет" во Крива Паланка

Канал5 - 24.03.2019

Неколку стотици граѓани од различни возрасни групи учествуваа на денешната голема акција за собирање смет „Општина без смет за поубав свет" во Крива Паланка. Неколку стотици граѓани од различни возрасни групи, од ученици и спортисти, преку извидници ...