TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се распределуваат новоизградените социјални станови

Сител - 02.02.2016

Имињата на 76-те прилепски апликанти за користење на социјален стан, денеска, беа јавно објавени. Станува збор за првата прелиминарна листа, која, во периодот што ќе следи, треба да биде исконтролирана од посебна Комисија, со цел утврдување на ...

Седумдесет и шест станови за прилепските социјалци

Алфа - 02.02.2016

На денешната прелиминарна електронска распределба на станови за социјално најранливите категории граѓани на Прилеп, во Градската библиотека на градот под Маркови кули, вриеше како во кошница.

Прелиминарна распределба на 76 социјални станови во Прилеп

Курир - 02.02.2016

Со јавна распределба 76 семејство од Прилеп и прилепско денеска добија социјални станови. Според огласот што Министерството за транспорт и врски го објави во октомври минатата година, право на учество имаа седум категории на граѓани и тоа: деца без ...

Прелиминарно распределени социјални станови за 76 семејства во Прилеп

Денешен - 02.02.2016

На 76 деца без родители, самохрани родители и социјално загрозени семејства денеска во градската библиотека „Борка Талески“ во Прилеп прелиминарно, по електронски пат им беа распределени социјалните станови во новоизградената социјална зграда во ...

Доделени 76 социјални станови во Прилеп

МРТ - 02.02.2016

76 социјално загрозени семејства во Прилеп добија за прв пат свој покрив над главата. Денеска транспарентно, прелиминарно беше извршена распределбата. Комисијата ќе ја испитува фактичката состојба пред да се доделат клучевите од становите, а ...

Прелиминарно распределени социјални станови за 76 семејства во Прилеп

ТВ21 - 02.02.2016

На 76 деца без родители, самохрани родители и социјално загрозени семејства денеска во градската библиотека „Борка Талески“ во Прилеп прелиминарно, по електронски пат им беа распределени социјалните станови во новоизградената социјална зграда во ...

Jавна распределба на социјални станови во Прилеп

Lider - 02.02.2016

Mинистерот за транспорт и врски, Владо Мисајловски ќе присуствува на јавна распределба на социјални станови во општина Прилеп. Предвидено е настанот да се оддржи во 10:45 часот во градската библиотека “Борка Талески” во ...

Прелиминарно распределени социјални станови за 76 семејства во Прилеп

Lider - 02.02.2016

На 76 деца без родители, самохрани родители и социјално загрозени семејства денеска во градската библиотека „Борка Талески“ во Прилеп прелиминарно, по електронски пат им беа распределени социјалните станови во новоизградената социјална зграда во ...

Доделени нови 76 социјални станови во Прилеп

Пулс24 - 02.02.2016

Со јавна распределба 76 семејство од Прилеп и прилепско денеска добија социјални станови. Според огласот што Министерството за транспорт и врски го објави во октомври минатата година, право на учество имаа седум категории на граѓани и тоа: деца без ...

ПРИЛЕП: Прелиминарно доделени 76 социјални стана

Телеграф - 02.02.2016

Од утре комисија од Министерството за транспорт и врски ќе изврши детална контрола на лицата што се на прелиминарната листа. Кај сите оние каде што фактичката состојба не одговара на приложените документи, ќе бидат исфрлени од листата и становите ќе ...

Распределени 76 социјални станови во Прилеп

Република - 02.02.2016

Со јавна распределба 76 семејство од Прилеп и прилепско денеска добија социјални станови. Според огласот што Министерството за транспорт и врски го објави во октомври минатата година, право на учество имаа седум категории на граѓани и тоа: деца без ...

Прелиминарно распределени социјални станови за 76 семејства во Прилеп

Сител - 02.02.2016

На 76 деца без родители, самохрани родители и социјално загрозени семејства денеска во градската библиотека „Борка Талески“ во Прилеп прелиминарно, по електронски пат им беа распределени социјалните станови во новоизградената социјална зграда во ...

Граѓаните кои добија социјални станови пресреќни и благодарни на Владата и премиерот

Курир - 02.02.2016

Седумдесет и шест лица од социјално ранливите категории на граѓани од Прилеп и прилепско денес станаа потенцијални добитници на социјални станови преку јавната распределба. Прелиминарните добитници на становите не можеа да ги сокријат насмевките, но ...

Социјални станови за 76 семејства во Прилеп

Вечер Прес - 02.02.2016

На 76 деца без родители, самохрани родители и социјално загрозени семејства во Прилеп денеска прелиминарно, по електронски пат им беа распределени социјалните станови во новоизградената социјална зграда во населбата Точила.