TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гоца Тржан имала секс во „Дом на синдикати“

Репортер - 14.03.2018

Учесникот на шестата сезона на ријалити шоуто „Парови“, Иван Маринковиќ, одлучи да открие детали од својата приватност и пропаднатиот брак со пејачката Гоца Тржан. Иван раскажа каде го имал првиот секс со неа, но, ова не е првпат Маринковиќ да ...

Поранешниот сопруг на Гоца Тржан не запира - повторно откри нови интимни детали за животот на пејачката

Сител - 14.03.2018

Учесникот на шестата сезона на ријалити шоуто „Парови“, Иван Маринковиќ, одлучи да открие детали од својата приватност и пропаднатиот брак. Иван раскажа каде го имал првиот секс со поранешната сопруга Гоца Тржан.

Поранешниот сопруг на Гоца Тржан не запира - повторно откри нови интимни детали за животот на пејачката

Вечер - 14.03.2018

Учесникот на шестата сезона на ријалити шоуто „Парови", Иван Маринковиќ, одлучи да открие детали од својата приватност и пропаднатиот брак. Иван раскажа каде го имал првиот секс со поранешната сопруга Гоца Тржан.

Поранешниот сопруг на Гоца Тржан јавно откри детали за првиот секс со пејачката

БркајРабота - 14.03.2018

Поранешниот сопруг на Гоца Тржан, у чесникот на шестата сезона на ријалити шоуто „Парови“, Иван Маринковиќ, одлучи да открие детали од својата приватност и пропаднатиот брак. Иван раскажа каде го имал првиот секс со поранешната сопруга.

Поранешниот сопруг на Гоца Тржан јавно откри детали за првиот секс со пејачката

Попара - 16.03.2018

Поранешниот сопруг на Гоца Тржан, учесникот на шестата сезона на ријалити шоуто „Парови“, Иван Маринковиќ, одлучи да открие детали од својата приватност и пропаднатиот брак. Иван раскажа каде го имал првиот секс со поранешната сопруга.