TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Пожар во Париз: Гори најголемиот пазар во светот

А1 On - 25.09.2022

Пожар избувна на најголемиот светски пазар кој се наоѓа во Париз, пишува Лефигаро . Чадот предизвикан од пожарот е видлив на неколку километри наоколу. Рунгис, на периферијата на Париз, е култно место за љубителите на храна.

(Видео) Пожар во Париз, гори најголемиот пазар во светот

Макфакс - 25.09.2022

Голем пожар избувна на најголемиот пазар во светот, кој се наоѓа во Париз, пишува „Ле фигаро“. Чадот предизвикан од пожарот е видлив на неколку километри наоколу, пренесува медиумот. Пазарот, според написите е многу привлечно место за посета на ...

ВИДЕО: Огромен пожар во Париз, гори најголемиот пазар во светот

Локално - 25.09.2022

Огромен пожар избувна на најголемиот пазар во светот, кој се наоѓа во Париз. Чадот предизвикан од пожарот е видлив на неколку километри наоколу, пренесува Le Figaro. Рунгис, пазар кој се наоѓа на периферијата на Париз и се протега на 234 километри, ...

ВИДЕО: Голем пожар во Париз, гори најголемиот пазар во светот

Курир - 25.09.2022

Голем пожар избувна на најголемиот пазар во светот, кој се наоѓа во Париз, пишува „Ле фигаро“. Чадот предизвикан од пожарот е видлив на неколку километри наоколу, пренесува медиумот. Пазарот, според написите е многу привлечно место за посета на ...

(Видео) Пожар во Париз, гори најголемиот пазар во светот

Точка - 25.09.2022

Голем пожар избувна на најголемиот пазар во светот, кој се наоѓа во Париз, пишува „Ле фигаро“. Чадот предизвикан од пожарот е видлив на неколку километри наоколу, пренесува медиумот. Пазарот, според написите е многу привлечно место за посета на ...

ВИДЕО: Пожар во Париз, гори најголемиот пазар во светот

Press24 - 25.09.2022

Голем пожар избувна на најголемиот пазар во светот, кој се наоѓа во Париз, пишува „Ле фигаро“. Чадот предизвикан од пожарот е видлив на неколку километри наоколу, пренесува медиумот.Пазарот, според написите е многу привлечно место за посета на ...

ВИДЕО: Голем пожар во Париз – гори најголемиот пазар во светот

4NEWS - 25.09.2022

Голем пожар избувна на најголемиот пазар во светот, кој се наоѓа во Париз, пишува „Ле фигаро“. Чадот предизвикан од пожарот е видлив на неколку километри наоколу, пренесува медиумот.Пазарот, според написите е многу привлечно место за посета на ...

(Видео) Пожар во Париз, гори најголемиот пазар во светот

Фокус - 25.09.2022

Голем пожар избувна на најголемиот пазар во светот, кој се наоѓа во Париз, пишува „Ле фигаро“. Чадот предизвикан од пожарот е видлив на неколку километри наоколу, пренесува медиумот. Пазарот, според написите е многу привлечно место за посета на ...

(Видео) Пожар во Париз, гори најголемиот пазар во светот

Либертас - 25.09.2022

Голем пожар избувна на најголемиот пазар во светот, кој се наоѓа во Париз, пишува „Ле фигаро“. Чадот предизвикан од пожарот е видлив на неколку километри наоколу, пренесува медиумот. Пазарот, според написите е многу привлечно место за посета на ...