TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

Опсервер - 23.02.2020

– Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб”, министерска конференција за заедничка иднина на балканските земји и Европа

МКД - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво, насловена „Од Солун до Загреб", на која ќе учествува и министерот Никола Димитров.

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

А1 On - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб” – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

Слободен Печат - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб”, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб”- грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

24Инфо - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб”, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

Frontline - 23.02.2020

Утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според грчки дипломатски извори, заедно со хрватско претседателство и во соработка со ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

MakPress - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

Либертас - 23.02.2020

– Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

Press24 - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

CivilMedia - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

Нетпрес - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

Димитров ќе учествува на конференцијата „Од Солун во Загреб“

Локално - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

Алсат-М - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за иднина на балканските земји и Европа

+инфо - 23.02.2020

Грчката дипломатија се стреми, преку конференцијата да стави јасно до знаење дека европската перспектива на овие земји е приоритет, не само за нив, туку и за другите балкански држави кои се веќе членки на ЕУ.

Утре во Солун конференција за заедничка иднина на балканските земји и Европа

Р.С.Европа - 23.02.2020

Утре во Солун ќе се одржи конференција на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров. Оваа конференција е во во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, јавува ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

Сител - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

ГРЧКА ИНИЦИЈАТИВА: Утре Скопје и Тирана ќе патуваат кон ЕУ „Од Солун до Загреб“

Денешен - 23.02.2020

Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“. На која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...

„Од Солун до Загреб“ – грчка иницијатива за заедничка иднина на балканските земји и Европа

ММС - 23.02.2020

– Во рамките на грчките иницијативи за промоција на ЕУ перспективата на регионот, утре во Солун ќе се одржи конференцијата на високо ниво насловена „Од Солун во Загреб“, на која ќе учествува и министерот Никола Димитров, конференција, која според ...