TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Facebook овозможи експортирање на фотографии во Google Photos

USB - 03.12.2019

Во обид да го започне својот Data Transfer проект, а „злобните јазици“ би рекле да обезбеди соработка со најголемите денешни шпионски корпоративни субјекти, Facebook го олесни и брзото пренесување на сите фотографии од профилите на Facebook на ...

Facebook овозможува пренос на фотографиите од вашиот профил на други платформи

Денар - 03.12.2019

Facebook им овозможи на своите корисници префрлање на сите фотографии од нивните профили во Google Photos. Овој потег е дел од “Data Transfer Project”, настанат во соработка помеѓу „Apple“, „Google“, „Microsoft“, „Twitter“ и „Facebook“ за да се ...

Facebook овозможува пренос на фотографиите од вашиот профил на други платформи

ММС - 03.12.2019

Facebook им овозможи на своите корисници префрлање на сите фотографии од нивните профили во Google Photos. Овој потег е дел од “Data Transfer Project”, настанат во соработка помеѓу „Apple“, „Google“, „Microsoft“, „Twitter“ и „Facebook“ за да се ...