TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уапсен пејачот Ар Кели

Глас на Америка - 12.07.2019

52-годишниот добитник на Греми се соочува со обвиненија за сексуална злоупотреба на девојчиња ВАШИНГТОН — Американскиот пејач Ар Кели е упасен во Чикаго, по сексуални обвиненија и обвинение за попречување на правадата.

Уапсен пејачот Ар Кели, се сомничи и за детска порнографија

Нетпрес - 12.07.2019

Американскиот пејач Ар Кели, добитник на Греми, е уапсен во Чикаго откако беше подигнато обвинение против него според 13 точки. Популарната „Р&Б/ R&B“ ѕвездата се сомничи за злосторство од сексуална природа, соопшти портпаролот на американскиот ...

Американскиот рапер Кели уапсен за педофилија

Репортер - 12.07.2019

Американскиот рапер Р. Кели е уапсен во Чикаго, откако против него е подигнато обвинение по 13 точки, вклучувајќи и злосторства од сексуална природа, соопштил портпаролот на канцеларијата на американскиот обвинител Џозеф Фицпатрик.

Повторно уапсен Ар Кели, обвинет и за детска порнографија

Независен - 12.07.2019

Американскиот пејач Ар Кели уапсен е во Чикаго откако против него е подигнато обвинение по 13 точки, вклучително и злосторства од сексуална природа, соопшти потпаролот ма канцеларијата на американскиот обвинител Џозеф Фицпатрик.

Р. Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

MakPress - 12.07.2019

Америкаскиот ар-ен-би пејач Р. Кели (52) е уапсен во Чикаго откако против него покренато обвинение по 13 точки, меѓу кои и престапи од сексуална природа, соопштија од канцеларијата на обвинителот Џозеф Фицпатрик.

Ар Кели уапсен за детска порнографија

Република - 12.07.2019

Американскиот пејач Р. Кели е уапсен откако против него е поднесена кривична пријава за 13 дела, од кои најголемиот дел се од сексуална природа. Неколку точки се однесуваат на детска порнографија и поттикнување на малолетници на сексуални односи.

Ар Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

Локално - 13.07.2019

Америкаскиот ар-ен-би пејач Р. Кели (52) е уапсен во Чикаго откако против него покренато обвинение по 13 точки, меѓу кои и престапи од сексуална природа, соопштија од канцеларијата на обвинителот Џозеф Фицпатрик.

Ар Кели уапсен за детска порнографија

Курир - 12.07.2019

Американскиот пејач АР. Кели е уапсен откако против него е поднесена кривична пријава за 13 дела, од кои најголемиот дел се од сексуална природа. Неколку точки се однесуваат на детска порнографија и поттикнување на малолетници на сексуални односи.