TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

БОРЦИ ПРОТИВ РАКОТ: Овие три намирници го убиваат канцерот!

Женски магазин - 21.07.2019

Идеалната здрава трпеза се состои од 50 проценти зеленчук - останатите се протеини од животинско потекло, житарици и масти. Следуваат трите најдобри „борци“ против рак. Тие се многу блиску, во нашето окружување.

Tри намирници против рак

Денешен - 21.07.2019

Идеалната здрава трпеза се состои од 50 проценти зеленчук – останатите се протеини од животинско потекло, житарици и масти. Следуваат трите најдобри „борци“ против рак. Тие се многу блиску, во нашето окружување.

Tри намирници против рак

Студенти - 21.07.2019

Идеалната здрава трпеза се состои од 50 проценти зеленчук – останатите се протеини од животинско потекло, житарици и масти. Следуваат трите најдобри „борци“ против рак. Тие се многу блиску, во нашето окружување.

Овие три намирници се најдобро “оружје“ во борбата против ракот

Курир - 22.07.2019

Идеалната здрава трпеза се состои од 50 проценти зеленчук – останатите се протеини од животинско потекло, житарици и масти. Следуваат трите најдобри „борци“ против рак. Брокули Глукозинолати кои се наоѓаат во брокулата на овој зеленчук му даваат лут ...

Овие три намирници се најдобро “оружје“ во борбата против ракот

iPortal - 22.07.2019

Идеалната здрава трпеза се состои од 50 проценти зеленчук – останатите се протеини од животинско потекло, житарици и масти. Следуваат трите најдобри „борци“ против рак. Брокули Глукозинолати кои се наоѓаат во брокулата на овој зеленчук му даваат лут ...