TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Индиец со срп и го распорил стомакот на бремената сопруга,за да го види полот на бебето

Канал5 - 22.09.2020

Индиец кој сакал предвреме да го открие полот на нероденото бебе, со срп и го исекол стомакот на својата бремена сопруга и им нанел повреди од што починал неродениот син, соопшти полицијата.

Индиец со срп и го исекол стомакот на бремената сопруга, за да го види полот на бебето

iPortal - 22.09.2020

Индиец кој сакал предвреме да го открие полот на нероденото бебе, со срп и го исекол стомакот на својата бремена сопруга и им нанел повреди од што починал неродениот син, соопшти полицијата.