TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

WhatsApp воведе нова опција, досега достапна на Фејсбук и Инстаграм

Канал5 - 24.01.2023

Whatsapp пред неколку дена ја претстави опцијата Message Yourself. Корисниците сега можат да си испраќаат пораки во апликацијата, што досега беше можно само на Facebook Messenger и Instagram, барем што се однесува до Мета.

WhatsApp воведе опција која досега беше можна само на Facebook и Instagram

ТВ21 - 24.01.2023

Пред неколку дена WHATSAPP ја претстави опцијата Message Yourself. Корисниците сега можат да си испраќаат пораки во апликацијата, што досега беше можно само на Facebook Messenger и Instagram, барем што се однесува до Мета.

„Вaтс ап“ воведе нова опција

Макфакс - 26.01.2023

Апликацијата „Вaтс-ап“ ( WhatsApp ) пред неколку дена ја претстави опцијата Message Yourself што им овозможува на корисниците да си испраќаат пораки сами на себе. Досега ова беше можно само на ‘Фејсбук мисенџер’ и на „Инсаграм“, барем што се ...

„Вaтс-ап“ воведе нова опција

MTM - 26.01.2023

Апликацијата „Вaтс-ап“ ( WhatsApp ) пред неколку дена ја претстави опцијата Message Yourself што им овозможува на корисниците да си испраќаат пораки сами на себе. Досега ова беше можно само на ‘Фејсбук мисенџер’ и на „Инсаграм“, барем што се ...