TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СП2022: Јапонците го одушевија светот со хигиената

Опсервер - 26.11.2022

– Сликите од соблекувалната и трибините кои Јапонците ги оставија во беспрекорна состојба, како што тоа го правеа и пред четири години во Русија, предизвикуваат восхит на социјалните мрежи и на ова Светско првенство во Катар, пишува францускиот ...

СП 2022: Јапонците го одушевија светот со хигиената

Вечер Прес - 26.11.2022

Сликите од соблекувалната и трибините кои Јапонците ги оставија во беспрекорна состојба, како што тоа го правеа и пред четири години во Русија, предизвикуваат восхит на социјалните мрежи и на ова Светско првенство во Катар, пишува францускиот весник ...

СП2022: Јапонците го одушевија светот со хигиената

Во Центар - 26.11.2022

Сликите од соблекувалната и трибините кои Јапонците ги оставија во беспрекорна состојба, како што тоа го правеа и пред четири години во Русија, предизвикуваат восхит на социјалните мрежи и на ова Светско првенство во Катар, пишува францускиот весник ...

Што ти значи култура! Јапонците го одушевија светот во Катар со хигиената

ММС - 26.11.2022

Сликите од соблекувалната и трибините кои Јапонците ги оставија во беспрекорна состојба, како што тоа го правеа и пред четири години во Русија, предизвикуваат восхит на социјалните мрежи и на ова Светско првенство во Катар, пишува францускиот весник ...

(ВИДЕО) Човек да се „наежи“: Јапонците го одушевија светот со хигиената и на СП2022

Бриф - 26.11.2022

Сликите од соблекувалната и трибините кои Јапонците ги оставија во беспрекорна состојба, како што тоа го правеа и пред четири години во Русија, предизвикуваат восхит на социјалните мрежи и на ова Светско првенство во Катар, пишува францускиот весник ...

СП2022: Јапонците го одушевија светот со хигиената

MakPress - 27.11.2022

Сликите од соблекувалната и трибините кои Јапонците ги оставија во беспрекорна состојба, како што тоа го правеа и пред четири години во Русија, предизвикуваат восхит на социјалните мрежи и на ова Светско првенство во Катар, пишува францускиот весник ...