TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Битолскиот актер Тони Наумовски награден на Cinemafest

Тера - 13.03.2018

Актерот Тони Наумовски за улогата во Chicken Killer, е добитник на награда за најдобар актер на фестивалот Синема фест во Монтана. Toj е еден од највредните актери во Њујорк, игра на филм, телевизија, театар.

Тони Наумовски прогласен за најдобар актер на фестивалот „Синема фест“ во Монтана

Република - 13.03.2018

Актерот Тони Наумовски за улогата во Chicken Killer, е добитник на награда за најдобар актер на фестивалот Синема фест во Монтана. Toj е еден од највредните актери во Њујорк, игра на филм, телевизија, театар. Веќе 15 години Наумовски живее во Њујорк.

(ФОТО) Тони Наумовски најдобар актер на фестивалот „Синема фест“ во Монтана

Екран - 14.03.2018

Тони Наумовски за улогата во „Chicken Killer“, е добитник на награда за најдобар актер на фестивалот Синема фест во Монтана. Toj е еден од највредните актери во Њујорк, игра на филм, телевизија, театар. Веќе 15 години Наумовски живее во Њујорк.