TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Весли Кларк: „НАТО немаше да реагира ако Милошевиќ го прифатеше Рамбуе“

МКД - 10.06.2021

Доколку некогашното југословенско раководство го прифатеше договорот од Рамбуе веројатно нема да дојде до спроведување на акцијата на НАТО, изјави Весли Кларк. Тој кажа дека со интервенцијата било стопирано, како што тврди, етничкото чистење кое се ...

Ако Милошевиќ го прифатеше Рамбује, НАТО немаше да реагира, вели Кларк

Фактор - 10.06.2021

НАТО бомбардирањето на Југославија можело да се спречи. Ако некогашното југословенско раководство го прифатеше договорот од Рамбуе веројатно нема да дојде до спроведување на акцијата на НАТО, изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли ...

Весли Кларк: Ако Милошевиќ го прифатеше Рамбује, НАТО немаше да реагира

24Инфо - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...

ВЕСЛИ КЛАРК: НАТО немаше да бомбардира ако Милошевиќ го прифатеше договорот од Рамбује

Денешен - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...

Весли Кларк: Ако Милошевиќ го прифатеше Рамбуе, НАТО немаше да реагира

Нова ТВ - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот на Рамбуе на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави пензионираниот генерал Весли Кларк, поранешен командант на ...

Весли Кларк: Ако Милошевиќ го прифатеше Рамбује, НАТО немаше да реагира

Frontline - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...

Весли Кларк: Ако Милошевиќ го прифатеше Рамбује, НАТО немаше да реагира

Опсервер - 10.06.2021

VOA Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...

Весли Кларк: Ако Милошевиќ го прифатеше Рамбује, НАТО немаше да реагира

Независен - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...

Се сеќавате на Весли Кларк: Вели дека Милошевиќ едноставно морал да се откаже од Косово

Република - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...

Весли Кларк бара : Србија да ја признае независноста на Косово

PressingTV - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...

Весли Кларк: Ако Милошевиќ го прифатеше Рамбује, НАТО немаше да реагира

Либертас - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...

Весли Кларк: Ако Милошевиќ го прифатеше договорот од Рамбује, НАТО немаше да реагира

Канал5 - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот од Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на НАТО, изјави за „Гласот на Америка“ пензионираниот генерал Весли Кларк.

Весли Кларк: Ако Милошевиќ го прифатеше Рамбује, НАТО немаше да реагира

Бриф - 10.06.2021

VOA МИА Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...

Весли Кларк: Ако Милошевиќ го прифатеше Рамбује, НАТО немаше да реагира

MakPress - 10.06.2021

Прифаќањето на договорот на Рамбује на тогашното југословенско раководство, најверојатно, би довело до неспроведување на операцијата на Северно-атлантската организација (НАТО), изјави за Гласот на Америка пензионираниот генерал Весли Кларк, ...