TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворен ден за идеи и предлози на граѓаните

МКД - 07.12.2013

Граѓаните денеска во Владата ќе имаат можност да се сретнат со премиерот Никола Груевски и со останатите министри, а со цел да презентираат свои идеи, предлози и разни проекти.

Владата од 10 до 16 часот ги отвора вратите за идеите на граѓаните

+инфо - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи. Присутни ќе бидат премиерот Груевски и министерите, а граѓаните кои претходно се ...

Денеска е Ден на идеи во Владата

Нова ТВ - 07.12.2013

Владата денеска организира ден на идеи. Настанот ќе се одвива во периодот меѓу 10 и 16 часот, кога граѓаните ќе можат да ги престават своите проекти, предлози и идеи пред премиерот и министрите.

Ден на идеи во Владата

А1 On - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Ден на идеи во Владата на РМ, граѓаните со свои предлози

Lider - 07.12.2013

Владата на Република Македонија, во рамките на своите заложби за активна партиципација на граѓаните во процесот на креирање политики и подобро функционирање на општеството и државните институции, ...

Премиерот и министрите ќе ги слушаат идеите на граѓаните

Sky - 07.12.2013

Денеска во период од 10 до 16 часот, Владата во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Ден на идеи во Владата

Н.Македонија - 07.12.2013

Владата денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што покрај министрите ќе биде присутен и премиерот Никола Груевски.

Премиерот и министрите цел ден на средби со граѓаните

Курир - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Ден на идеи во Владата

Економски - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Граѓаните да си кажат или ден на идеи за Груевски

Локално - 07.12.2013

Владата на Република Македонија, во рамките на своите заложби за активна партиципација на граѓаните во процесот на креирање политики и подобро функционирање на општеството и државните институции, ...

Ден на идеи во Владата

Сител - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Граѓаните на потег - Ден на идеи во Владата

Press24 - 07.12.2013

Владата на Република Македонија, во рамките на своите заложби за активна партиципација на граѓаните во процесот на креирање политики и подобро функционирање на општеството и државните институции, ...

„Ден на идеи“ во Владата

Утрински - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира „Ден на идеи“ каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Ден на идеи во Владата

Вечер Прес - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Ден на идеи во Влада

Макфакс - 07.12.2013

Владата на Република Македонија во сабота во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Ден на идеи во Владата, граѓаните со свои предлози и мерки

Република - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Ден на идеи во Владата

24 Вести - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Ден на идеи во Владата

Телеграф - 07.12.2013

Целта на проектот е да се охрабрат граѓаните преку изнесување корисни идеидиректно да учествуваат во спроведувањето и реализацијата на владините политики Владата на Република Македонија денеска во ...

Ден на идеи во Владата

Алсат-М - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Премиерот и министрите денеска ќе ги слушнат идеите на граѓаните

Нетпрес - 07.12.2013

Владата денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Ден на идеи во Владата

Денешен - 07.12.2013

Владата на Република Македонија денеска во периодот од 10 до 16 часот во своите простории организира Ден на идеи каде што ќе бидат присутни претседателот на Владата на Македонија и министерите.

Сабота е „Ден на идеи“ во Владата

МРТ - 05.12.2013

Владата на Република Македонија во рамките на своите заложби за активна партиципација на граѓаните во процесот на креирање политики и подобро функционирање на општеството и државните институции, ...

"Ден на идеи" - Отворен ден во Владата на Република Македонија

Факултети - 07.12.2013

Владата на Република Македонија во рамките на своите заложби за активна партиципација на граѓаните во процесот на креирање политики и подобро функционирање на општеството и државните институции, ...