TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бектеши на МЕФ 2022: Засилено работиме на енергетска транзиција на земјата за поголема  независност од енергенси

24Инфо - 30.06.2022

Северна Македонија засилено работи на мерки и проекти во делот на енергетиката за зголемување на домашното производство на електрична енергија од обновливи извори. Во националното законодавство ги имплементиравме сите политики и почнавме со зелена ...

Бектеши на МЕФ 2022: Засилено работиме на енергетска транзиција на земјата за поголема независност од енергенти

Макфакс

Бектеши на МЕФ 2022: Засилено работиме на енергетска транзиција на земјата за поголема независност од енергенти

Точка

Битиќи: Спремни сме за социјално праведна енергетска транзиција

Локално - 30.06.2022

Северна Македонија има значајни постигнувања во однос на енергетската транзиција во изминатиот период, спроведувајќи неколку реформи и следејќи ја својата визија за градење доверлив, ефикасен, еколошки и конкурентен енергетски систем кој ќе помогне ...

Битиќи на МЕФ22: “Спремни сме да направиме социјално праведна енергетска транзиција што ќе ни донесе енергетска безбедност и диверзификација”

Centar

Битиќи: Спремни сме да направиме социјално праведна енергетска транзиција што ќе ни донесе енергетска безбедност и диверзификација

MakPress

Битиќи: Спремни сме да направиме социјално праведна енергетска транзиција што ќе ни донесе енергетска безбедност и диверзификација

Frontline

Битиќи на МЕФ22: “Спремни сме да направиме социјално праведна енергетска транзиција што ќе ни донесе енергетска безбедност и диверзификација”

24Инфо

Битиќи на МЕФ22: “Спремни сме да направиме социјално праведна енергетска транзиција“

Канал5

Битиќи на МЕФ22: Спремни сме да направиме социјално праведна енергетска транзиција што ќе ни донесе енергетска безбедност и диверзификација

CivilMedia

Независен Вечер Прес