TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Range Rover Sport се качи по 999 скали

Кајгана - 14.02.2018

Многу SUV модели само изгледаат како да можат да се справат со препреки, но на пазарот уште може да се најдат и такви кои не се плашат од непроодни терени. Во оваа класа на автомобили спаѓа и Range Rover Sport, кој успеа да совлада терен за кој за ...

Моќен подвиг: Range Rover совлада 99 кривини и 999 скали

Точка - 13.02.2018

Range Rover изведе уште еден епски подвиг и тоа за само 23 минути. Толку траеше искачувањето на еден од најопасните патишта во светот. Десет километри долгата нагорнина на планината Тјанмен има 99 кривини, но и 999 скали.

Range Rover Sport се качи по 999 скали

Локално - 14.02.2018

Многу SUV модели само изгледаат како да можат да се справат со препреки, но на пазарот уште може да се најдат и такви кои не се плашат од непроодни терени. Во оваа класа на автомобили спаѓа и Range Rover Sport, кој успеа да совлада терен за кој за ...

Range Rover Sport се качи по 999 скали

ЗаЗабава - 15.02.2018

Многу SUV модели само изгледаат како да можат да се справат со препреки, но на пазарот уште може да се најдат и такви кои не се плашат од непроодни терени. Во оваа класа на автомобили спаѓа и Range Rover Sport, кој успеа да совлада терен за кој за ...