TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Фејсбук“ лансира апликација за комуникација помеѓу парови

Либертас - 08.04.2020

Пред одреден период „Фејсбук“ објави функционалност за запознавање, а сега компанијата тестира ново решение за комуникација помеѓу двојки. „Тјунд“ (Tuned) ќе ги охрабрува да создадат своја интимна социјална мрежа едни со други.

После Messenger и WhatsApp, Facebook има нова апликација

Телефони.мк - 08.04.2020

Facebook минатата година формираше посебен оддел за развој на нови сервиси и апликации New Production Experimentar Team (NPE). Досега претставија две апликации - едната како алатка за креирање на мемеа, а другата за меморија и организација на ...

Facebook направи апликација посебно наменета за парови

Иновативност - 08.04.2020

Facebook понуди нова апликација која е посебно дизајнирана за парови. Апликацијата се вика Tuned и ја дизајнираше тимот New Product Experimentation, а ги поттикнува паровите да го споделуваат своето расположение, да разменуваат музика и да креираат ...

После Messenger и WhatsApp, „Фејсбук“ има нова апликација за комуникација

Локално - 08.04.2020

„Фејсбук“ минатата година формираше специјален оддел во рамките на компанијата за развој на нови услуги и апликации. Одделот е наречен New Production Experimentar Team (NPE). Оттаму неделава претставија нова апликација, а станува збор за ново ...

Facebook направи апликација која е наменета само за парови

Кајгана - 08.04.2020

Компанијата Facebook креираше нова апликација која е дизајнирана само за парови. Апликацијата е наречена Tuned и е дизајнирана од страна на New Product Experimentation. Оваа апликација ги поттикнува паровите меѓусебно да го споделуваат своето ...

Facebook претстави апликација за парови која е достапна само на iOS

Smartportal - 08.04.2020

Tuned апликацијата е развиена од делот од компанијата за експериментални апликации Повеќето поголеми ИТ компании имаат програми или делови, како да ги наречеме, кои им овозможуваат на вработените да работат на нивни проекти, како еден вид на хоби и ...

Facebook објави iOS апликација наменета само за двојки

USB - 08.04.2020

Апликацијата е наречена Tuned и е дизајнирана од делот од компанијата за експериментални апликации – New Product Experimentation. Оваа апликација ги поттикнува двојките меѓусебно да го споделуваат своето расположение, да разменуваат музика и да ...

Tuned – Facebook апликација дизајнирана специјално за парови

Таратур - 08.04.2020

Тимот на секторот New Product Experimentation од технолошкиот џин Facebook дизајнираше апликација наречена Tuned, која е специјално наменета за парови. Намената на оваа апликација е да ги инспирира и мотивира паровите да го споделуваат своето ...

„Фејсбук“ лансира апликација за комуникација помеѓу парови

Опсервер - 08.04.2020

Сан Франциско, 8 април 2020 () – Пред одреден период „Фејсбук“ објави функционалност за запознавање, а сега компанијата тестира ново решение за комуникација помеѓу двојки. „Тјунд“ (Tuned) ќе ги охрабрува да создадат своја интимна социјална мрежа ...

„Фејсбук” лансира апликација за комуникација помеѓу парови

Вечер - 08.04.2020

Пред одреден период „Фејсбук” објави функционалност за запознавање, а сега компанијата тестира ново решение за комуникација помеѓу двојки. „Тјунд” (Tuned) ќе ги охрабрува да создадат своја интимна социјална мрежа едни со други.

„Фејсбук“ лансира апликација за комуникација помеѓу парови

MakPress - 09.04.2020

Пред одреден период „Фејсбук“ објави функционалност за запознавање, а сега компанијата тестира ново решение за комуникација помеѓу двојки. „Тјунд“ (Tuned) ќе ги охрабрува да создадат своја интимна социјална мрежа едни со други.